çok durgun bu aralar burasıı
Mayıs ayında evlilik yıldönümü ve/veya doğum günü olanlar !
Evlilik yıldönümü veya doğum günü tarihinizi yazıp, kişisel bilgilerinizi ( Ad-Soyad-Adres ve Telefon ) de ekleyerek Perşembe günü saat 11:00'a kadar,profilimizdeki MESAJ kısmından gönderebilirsiniz.
Çekiliş sonunda 2 kişiye yeni sezon Aker Eşarp hediye edeceğiz.
İyi geceler..Eki Görüntüle 425387
Cevahir YKM den ve istanbul forumdan 50 tl kazanmışım.Daha önce kazanıpta kullanan oldu mu?İlla gidip bizzat kazanan kişi mi almalı ödülü?:44:
50 tl lik hediye çeki mi geldi? hediye çeki değilse kendin almalısın gibi geliyor canım...
sana uzaksa hallederiiiizz
Evet cnm çek..Canın sağolsun.
Kızlar daybuyday kargo bedava yapmış :)(konu yeri burası değil biliyorum ama buraya yazdım daha çok kişi var herkes görsünde yararlansın istedim)buarada hesap isteyen varsa ben verebil
günaydınlar
yani dün alışveriş yaptım ümidimi kesip çek kullanmasaydım siparişlerimi iptal ederdim bendeki şans
Kızlar daybuyday kargo bedava yapmış :)(konu yeri burası değil biliyorum ama buraya yazdım daha çok kişi var herkes görsünde yararlansın istedim)buarada hesap isteyen varsa ben verebil
günaydınlar
yani dün alışveriş yaptım ümidimi kesip çek kullanmasaydım siparişlerimi iptal ederdim bendeki şans
günaydııınnn :18: bol kazançlı günler
günaydın kızlar şu süperfreşe geç katılmak daha iyi galiba buz çözülmüş olur
şu elma gönderme saçma gelmişti ama benimde adım var
ve dün bebişimin olduğu doktor amcası tarafından görülemesede kan değerleriyle kantılandı inşallah dualarınız gerçek olur ve busefer tutunur bebişim annesine
not: (avea için dua etmiştiniz ya hepinize kalpten teşekkürler )
Kızlar daybuyday kargo bedava yapmış :)(konu yeri burası değil biliyorum ama buraya yazdım daha çok kişi var herkes görsünde yararlansın istedim)buarada hesap isteyen varsa ben verebilirim
Selam canım , ben alışveriş etmiştim 3 ay kadar önce , sorunsuz ulaştı elime bir sorun yaşamadım .. tekrar alışveriş etmememin sebebi fiyatlarını çok yüksek bulmam .. internetten satış için çok fazla buldum fiyatlarını,bu durumda gelen hediye çeklerinin bir anlamı olmuyor bence,hatta hazırda olan çekleri bile kullanmamıştım çekle bile pahalı gelmişti birçok şey,birdaha da girip bakmadım o siteye .. ama teslim süreci kargo süreci vs kesinlikle sorunsuzdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?