Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
bana da dua edin lütfen..hayrlısıyla bende anne olayımmm
allahım ya yanlış yazmısımmm dilim bile izin vermiyooooooo

Son düzenleme:

Cok sagol canım teşekürler inş.ögrenebiliriz hangi kargo ile geldigini,acaba komşuya desek komşuya bırakmazlarmı çeki.

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
bana da dua edin lütfen..hayrlısıyla bende anne olayım

canım inşallah hayırlısıyla seninde olur en kısa zamanda bebişin bende bekledim Allah verdi çok şükür inş. kucağımada alırım zamanı var demekki seninde olur inşallah

Son düzenleme:
canım inşallah hayırlısıyla seninde olur en kısa zamanda bebişin bende bekledim Allah verdi çok şükür inş. kucağımada alırım zamanı var demekki seninde olur inşallah

sağol canım amin....allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinn inşallah..ayy yanlış yazmışım mesajı gördünmüü hemen düzelttim yanlışımı....

hediye kazanmayan anne adyaları mesaj atın

Canım bebişlerin hayırlı olsun oğlun küvezde mi hala ? kiloları iyidir inşallah sağlıklı olurlar ... Sen de iyisin demek ki sezaryen le doğum yaptın sanırım sormak istediğin birşey olursa bana da yazabilirsin 10 aylık bir canavar bir oğlan annesi olarak elimden geldiğince ben destek olurum tekrar hayırlı olsun bebişler

inşallah canım allah sanada bu güzel gecenin uğurundan dileklerini versin . hayırlısıyla kucağına alacağın bir bebişin olsun

[h=2]Volum’Express the Falsies Flared kazanan şanslı takipçilerimiz!
[/h]
Maybelline NY Türkiye

• Gizem Güler
  • Duygu Akkaya
  • Candan Küçükhüzeyinoğlu
  • Şebnem Bingöl
  • Selda Şahin
  • Senem Ağırantaş
  • Didem Çetin
  • Ayça Gökçe Karagüzel
  • Hafize Çiftçi
  • Sevda Esen

[h=2]Dikkat Bebek Var! filminin çift kişilik davetiyesini kazananlar açıklandı[/h]

Doğru Cevap: Kirk Jones
Kazananlar:
Ebru Kasap - Cinemaximum Marmara Forum İstanbul
Ekrem Ergün - Cinemaximum Cepa Ankara
Esra Kadaifçi - Cinemaximum Nautilus İstanbul

Gönül Alaşalvaroğlu - Cinemaximum Forum İstanbul
Hüseyin Şimşek - Cinemaximum Forum Çamlık Denizli
Kübra Us Kuruçay - Cinemaximum Espark Eskişehir
Mehmet Kerim - Cinemaximum Budak İstanbul
Özlem Baker - Cinemaximum Historia İstanbul
Sena Beltekin - Cinemaximum Forum Çamlık Denizli
Serpil Özler - Cinemaximum ANKAmall Ankara
Kazanan üyelerimizin kayıtlı GSM numaralarına davetiye PNR'ları gönderilmiştir.

kazanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…