Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana limangodan doğumgünüm dolayısıyla indirim çeki gelmiş onu kullandığımda kargo da bana mı ait oluyo acaba :44:

kızlar bana evyaptan cvp geldi sadec tşk ediyorlar sizedemi öyle oldu yoksa numune göndercezmi denildi bide siz numune istediginizi belirtinizmi

evet canım aynen sana gelen mailler geldi en sonunda sabun da geldi

kızlar fix deterjan numune yolluyormus mailden isticekmişsiniz ben istemedim ama ilgilenen olur die yazdım hadi kolay gele

buqün şanslı günümdeyim biodermadan 2paket numune geldi gardef dende google yazın çıkıo doğal şampuan ve yoğun bakım saç kremi geldi minnak minnak paketlemişler ayrıca rosenseden aldıqım gül suyu,allık,pudra ve maskaram geldi ilk rosense geldi yarım satt sonra kargocu 3tane paket getirdi babam dioki yine ne aldın ne alıon ahbire internetten hohoho çok mutluyum buqün öpüyorumyanakdan qızlar gardef den numune istemeyi unutmayın

cuma gece bi arkadaş söylemişti,beyazı izleyip sorusuna cvp vericektik ben hiç izlemeden soruyu cvpladım.fa seti kazanmışım çok sevindirik oldum

gardeften ne geliyo canım bide kargo parası var mı??

kargo parası yok organik şampuan 2tane minik kutududa birde kırık onarıcı saç kremi minik kutularda çok güzel kokusuda çok hoş şunları bi kullanım iyi gelirse alacaqım kendime defneli kızlar.yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii numuneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gardeffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff isteyin kızlar

kızlar iyi akşamlar
şu primanın hediye paketinden istediniz mi?

Siz ne söz vermiştiniz !

Facebook vb. sosyal iletişim ağlarında Facebook grubumuzun ve/veya bu başlığın tanıtımını yapın ki yarışmalara katıldığınızda bu başlık ne kadar çok takip edilirse o kadar çok oy potansiyeline sahip olacağınızı unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…