Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gliss kazanamayanlar üzülmeyin şampuanı çok kötü,saç kremi idare eder..su gibi kıvamı var

facebookda koska helvada salı günleri yarışma yapılıyormuş kızlar koska helva paketi veriolar ama kargo parası bize aitmiş bi bakın yeni buldum öpüyorumyanaktan bende daha horantaaa çokkkkDDDDDDDDDDDD

Son düzenleme:
Ben hatirlatmami yapayimda sonra hatirlatmadin demesin kimse

ayrıca şunuda belirteyim editörümüz; bu şekilde reklam yapabileceğimizi söyledi ekleyeyim dedim..

Kampanyalar kk'dan takip edilir !
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...589-bedava-numunelerkampanyalar-paylasim.html

herkese günaydın.
ilk hediyem den mi bahsediyosun. ben doldurdum formu. gönderceklermiş bakalım.. hediye paketlerinin dağıtımına 23 hazirandan itibaren başlıcaklarmış.

evet canım ondan bahsediyorumda o siteden baktım yazılanlara da 5 tl ye değicek bi paket değilmiş.Daha önce de göndermişler aynı paketten alanlar söylüyo
pişman gibi bişi oldum

evet canım ondan bahsediyorumda o siteden baktım yazılanlara da 5 tl ye değicek bi paket değilmiş.Daha önce de göndermişler aynı paketten alanlar söylüyo
pişman gibi bişi oldum

ben kargo göndermeli seçmedim. burda e bebek mağazası var.ordan gidip alcam ben ücretsiz olarak. tercihi öyle yapmıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…