Türkiye İş Bankası, "Karneni Göster, Kitabını Al" kampanyası ile yaz tatiline giren 1 milyon ilköğretim öğrencisine karne hediyesi olarak kitap vermeye devam ediyor.
Karnesi ile herhangi bir İş Bankası şubesine giden ilköğretim öğrencileri Sait Faik'in öykülerinin yer aldığı "Sait Faik'ten Çocuklara Hikâyeler" kitabını alabilecek. İlköğretim öğrencileri kitaplarını 2011-2012 eğitim öğretim yılının sona erdiği 8 Haziran'dan itibaren herhangi bir İş Bankası şubesinden alabilecek.
duyuralım kızlar..
ödüller süper((((
HRS'NİN 40 YILI anahtarları buluyorsunuz çekilişe katılıyorsunuz bizden birileri kazanır inşallahhh
Madonna konserine bilet kazanmış olup gidemeyecek kimse var mı acaba? Varsa bana verebilir mi?:18: Paylaşmak güzeldir.
kızlar hrs yi bulamayan varsa söyleyim; anasayfada tarihçemiz diye bi buton var oraya tıklayın, çıkan sayfada aşşağıda kaydıma butonu var onu sürükledikçe resimler ve yanlarında kırmızı kutucuklar var, o rada saklı anahtarlar :)
1 anahtar buldum üstüne filan tıklıyorum bişey olmuyo. ne yapmamız gerekiyo anahtarı bulduğumuzda
1 anahtar buldum üstüne filan tıklıyorum bişey olmuyo. ne yapmamız gerekiyo anahtarı bulduğumuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?