canım anahtara tıklayınca sarı oluyo anahtar, bütün anahtarları bulunca otomatik pencere açılıyo zaten buldunuz diye bilgilerini giriyosun
kızlar fikrimühimden mail gelmiş colgate kampanyası bakın sizde güzel seyler gelecekkkk
kızlar fikrimühimden mail gelmiş colgate kampanyası bakın sizde güzel seyler gelecekkkk
banada davet gelmis kabul edersm foto falan mi yollamam gerekcek daha once katilmadim hic
bilemedim o yuzden onaylayim mi kizlar iyimidir kotumudur kargo parasi fln varmi ?
bilgi verirseniz sevinirim
onayladim bakalim 15 gun icinde gelcek dedi ama resim fln girmez insallah isin icine :18::18::18::18:
kargo yok mühimpaket geliyor deneyip rapor yazıosun okadar bana cok sey geldi burdan bicok arkadasada gedi burdan resim filan istemio rahat olunnnn
Merhaba arkadaşlar uzun süredir hiç ziyaret edemiyordum :)
Çekirdekten Yetiştik Biz | Facebook
Haziran ayına hızlı girdik Çekirdekten Yetiştik ailesi! nefisso ile en güzel fotoğrafını çek,paylaş,iPod touch Shuffle'ı sen kazan!Ayrıca en güzel fotoğrafı paylaşan 33 kişiye de nefisso nefis paketler hediye!
SON GÜN 15 HAZİRAN!
Not:iPad2 kazan yarışmamıza yorum yazmayanların paylaştığı fotoğrafları jüri tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır!
Kazananlar en beğenilen fotoğraf ve en orijinal temalar dikkate alınacaktır.
Sen EN beğenilen,en güzel fotoğrafı paylaş,SEN KAZAN!
20 Haziran 2012 tarihine kadar Shiseido Facebook sayfasında yer alan Urban Environment ( Shiseido Türkiye - Urban Environment | Facebook ) uygulamasında katılım formu dolduran her 100. kişi Urban Environment UV Protection Cream SPF 50 kazanıyor.
Kazananlar Shiseido Facebook sayfasında duyurulacak.
Bol şans
ödüller süper((((
HRS'NİN 40 YILI anahtarları buluyorsunuz çekilişe katılıyorsunuz bizden birileri kazanır inşallahhh
https://www.facebook.com/SuperFresh/app_279332755493160
ben böğürtlen diye tahmin ettim doğru ya da yanlış demedi.
avondan kazanmısım hayret :))))))))))
aaaa avonda ben ve annemde varız bişi yapmamz gerekiyormu kızlar adres filan yollucakmıyız vermişmiydik kayıt olurken
HRS ödüllü çekilişi için anahtarları bulan var mı? İki saattir inceliyorum ama anahtar falan bulamadım.
HRS'NİN 40 YILI
1. Aşağıdakilerden hangisi Çin Mutfağı’nın en popüler çeşnilerinden değildir?
a) Soya Sosu
b) Krema
c) İstiridye Sosu
2. Wok’un tanımı aşağıdakilerden hangisinde doğru verilmiştir?
a) Makarna Tenceresi
b) Çin Tavası
c) Sac Tava
3. Genelde baharatlı olan, tatlı veya ekşi bir marmelat olan Çatni hangi ülkeye aittir?
a) Hindistan
b) Japonya
c) Kore
kızlar bu yarışmanın cevaplaırnı bilen varmı
yok bnde baktm yok bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?