slm kızlaruzun süredir giremiyorum, yakında memlekete gidicem bişe kazansamda evime ulaşamazlar diye katılmaz oldum yarışmalara.. bu arada dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum bi o kadarda heyecanlıyım kızlarrr :18: dualarınızı bekliyorum. hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun inşşş.. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu
slm kızlaruzun süredir giremiyorum, yakında memlekete gidicem bişe kazansamda evime ulaşamazlar diye katılmaz oldum yarışmalara.. bu arada dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum bi o kadarda heyecanlıyım kızlarrr :18: dualarınızı bekliyorum. hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun inşşş.. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu
arkadaşım o objelerin yanına üzerine geldiğinde açılan açıklamanın sağ üst köşelerinde.
hayırlı olsun
darısı dadlugacının başına :AMİN:
kızlar topikce duruldukmu bana mı öyle gelio nazarmı degdi neee
Ücretsiz kupon ve hediye çeki sitesi KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası ,üyelerine özel,migros sanal markette geçerli 10 tl hediye çeki kuponu veriyor.
Siteye üye olarak migros 10 tl hediye çeki dışındaki kuponlarıda incelemenizi öneririm.
Sitede hiçbir şekilde ödeme yapmanıza gerek yok, tüm kupon ve hediye çekleri ücretsiz.
KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası
siz bitek bunu mu paylasıosunuz
ücretsiz kupon ve hediye çeki sitesi KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası ,üyelerine özel,migros sanal markette geçerli 10 tl hediye çeki kuponu veriyor.
Siteye üye olarak migros 10 tl hediye çeki dışındaki kuponlarıda incelemenizi öneririm.
Sitede hiçbir şekilde ödeme yapmanıza gerek yok, tüm kupon ve hediye çekleri ücretsiz.
KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası
Foruma biraz daha ısınırsam başka paylaşımlardada bulunacam tabiki.
Hatta şuan için geçerli bir paylaşım yapayım,tabi ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum
gold.com.tr 'de hdmi kablo kargo dahil 1,20 tl,ihtiyacı olan kaçırmasın derim bedava sayılır sonuçta ve her evde ihtiyaç olan bir şey
Sbs Cxv61015 Hdmi 1.5m Nikel Uçlu Kablo-promo - Gold.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?