Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Türkiye’nin en büyük kahvaltısı gerçekleşiyor! Twitter'da #entatlisabahlar hashtagi ile tweet atanlar sürpriz ödülleri kazanma şansı yakalıyor!

''Aşağıdakilerden hangisi Ülker Ducros ürünleri içerisinde yer alır?'' sorusuna ''Hepsi'' doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

1- Barış Güzel
2- Serap Sever
3- Kazım Güngör
4- Nuray Uzun Çakmak
5- Fatıma Tekin
6- Süheyla Levent
7- Fulya Ezgin
8- Nazan Gökçe
9- Kübra Akyıldız
10- Hasan Ok
11- Derya İpek
12- Funda Şanlı
13- Sinem Kayacı
14- Serpil Çulluk
15- Ahmet Kalkan
16- Banu Karagüdekoğlu
17- Şefika Çiçek
18- Mehtap Güneş
19- Tuba Özkan
20- Semra Doğanay

kazanmışım ne gönderiyo :)

İstanbul Çocuk Tiyatrosu
ICT'den içindeki çocuğu kaybetmeyen herkese YENİ iPad KAZANMA ŞANSI! İstanbul Çocuk Tiyatrosu - Yeni iPad Sürprizi | Facebook

#cocukkalmak hashtag'i ile birlikte çocuk kalmayı anlatan en yaratıcı tweet'i siz yazın, Yeni iPad'i kazanın.

Ayrıca, en fazla retweet edilen 25 tweet'in sahibine de muhteşem gösteri "Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali"ne 2 kişilik bilet hediyemiz!

Yarışmamıza katılmak için tıklayın: İstanbul Çocuk Tiyatrosu - Yeni iPad Sürprizi | Facebook

baharat çeşitlerinden oluşan paket yine yokum ya

Zahit Sözen yeni kampanya başlatmış. Bana sms gönderdiler.
İlgilenen arkadaşlar bakabilirler.

60 TL ye zeytin ürünlerinden oluşan bir koli gönderiyolar.

Koli içeriği Şöyle :
2 lt naturel sızma zeytinyağı
2 kg lık pet yeşil cizik zeytin
2 kg lık pet siyah sele zeytin
3 adet soğuk sabun
0,5 lt lik erken hasat
bir adet yağdanlık

Ekonomik indirimli paket | Zahit Sözen Zeytin ve Zeytinyağı

bu siteye baktımda ücretsiz tadımlık deneme seti veriyorlarmış.haberiniz var mı ? istesek mi hatunlar

bu arada kargo bedeli 8,99 tl imiş.ben denemek için isteyeceğim.gelince haber veririm

slm kızlar uzun süredir giremiyorum, yakında memlekete gidicem bişe kazansamda evime ulaşamazlar diye katılmaz oldum yarışmalara.. bu arada dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum bi o kadarda heyecanlıyım kızlarrr :18: dualarınızı bekliyorum. hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun inşşş.. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu

Rabbım hayırlı evlat etsın sıze bagıslasın kucagınıza almayı nasıp etsın ınsalhhhh..hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…