- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
slm kızlaruzun süredir giremiyorum, yakında memlekete gidicem bişe kazansamda evime ulaşamazlar diye katılmaz oldum yarışmalara.. bu arada dün hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum bi o kadarda heyecanlıyım kızlarrr :18: dualarınızı bekliyorum. hayırlı ve sağlıklı bir bebek olsun inşşş.. Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu
arkadaşlar altıncıcadde.comda bu ara bayağı hediye çeki dağıtıyo.100 tl üstü alışverişlerde kullandırıyo ve hediye çekini o alışverişte hemen kullanabiliyosunuz. biz öğretmen arkadaşla birleşip 2 nevresim aldık, 140 tl tuttu. 50 tl düştü, 90a kargosu da bedava olarak geldi. sonuç olarak issimo marka harika iki nevresim takımını tanesi 45e getirdik
site çok güzel, ben nette alışveriş delisi olarak bu fırsatı çok beğendim hatta az sonra nutricook 8 lt tenceremi 370 TLye alcam :) bu arada en çok kişi davet eden ilk 3 kişiye yunan adalarına tur fırsatı tanıyo. destek olursanız sevinirimbu da benim davet linkim:
http://www.altincicadde.com/davet/122756_40170312
ister linkten ister direkt üye olun ama bence kaçırmayın
arkadaşlar altıncıcadde.comda bu ara bayağı hediye çeki dağıtıyo.100 tl üstü alışverişlerde kullandırıyo ve hediye çekini o alışverişte hemen kullanabiliyosunuz. biz öğretmen arkadaşla birleşip 2 nevresim aldık, 140 tl tuttu. 50 tl düştü, 90a kargosu da bedava olarak geldi. sonuç olarak issimo marka harika iki nevresim takımını tanesi 45e getirdik
site çok güzel, ben nette alışveriş delisi olarak bu fırsatı çok beğendim hatta az sonra nutricook 8 lt tenceremi 370 TLye alcam :) bu arada en çok kişi davet eden ilk 3 kişiye yunan adalarına tur fırsatı tanıyo. destek olursanız sevinirimbu da benim davet linkim:
http://www.altincicadde.com/davet/122756_40170312
ister linkten ister direkt üye olun ama bence kaçırmayın
şikayet butonuda yokki anacım3 mes atmıssınız 3üde aynı site aynı şeyi sürekli paylasmaya gerek yok 1 kere paylasmak yeterli reklam kokusu alıyorummmm
tatlım bu sitenin bu avantajlarından ilk haberdar edenlerden biri benim ama yarın artık elimde olması gereken siparişlerim halen tedarik aşamasında kaç kere mail attım cevapda yok beklemedeyim yarın iş günü bitişine kadar yoksa hesabımdam çekilen paranın iadesini istiyeceğim onada mail gelmezzse gerekli yerlere başvurumu yapıcam bakalım neler olucak
ücretsiz kupon ve hediye çeki sitesi KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası ,üyelerine özel,migros sanal markette geçerli 10 tl hediye çeki kuponu veriyor.
Siteye üye olarak migros 10 tl hediye çeki dışındaki kuponlarıda incelemenizi öneririm.
Sitede hiçbir şekilde ödeme yapmanıza gerek yok, tüm kupon ve hediye çekleri ücretsiz.
KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası
Foruma biraz daha ısınırsam başka paylaşımlardada bulunacam tabiki.
Hatta şuan için geçerli bir paylaşım yapayım,tabi ne kadar ilginizi çeker bilmiyorum
gold.com.tr 'de hdmi kablo kargo dahil 1,20 tl,ihtiyacı olan kaçırmasın derim bedava sayılır sonuçta ve her evde ihtiyaç olan bir şey
Sbs Cxv61015 Hdmi 1.5m Nikel Uçlu Kablo-promo - Gold.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?