Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ay ne gusle saglıklan kucagına al ınsallah
darısı benım gıbı anne olmak ısteyenlerın basına ınsallahhhhhh

tatlım bu sitenin bu avantajlarından ilk haberdar edenlerden biri benim ama yarın artık elimde olması gereken siparişlerim halen tedarik aşamasında kaç kere mail attım cevapda yok beklemedeyim yarın iş günü bitişine kadar yoksa hesabımdam çekilen paranın iadesini istiyeceğim onada mail gelmezzse gerekli yerlere başvurumu yapıcam bakalım neler olucak

3 mes atmıssınız 3üde aynı site aynı şeyi sürekli paylasmaya gerek yok 1 kere paylasmak yeterli reklam kokusu alıyorummmm
şikayet butonuda yokki anacım

Olmadı şikayet vara yazarsın

sudan ucuzmuş kızlarrr alalım birer tane kablo lazım olur belki

Madonna bileti isteyenler takip etsin yarın yani bugün twitterdan bilet dağıtacakmış
https://twitter.com/#!/DoritosAkademi
"Çocuklar, Doritos ile konuştum, güzelliğime istinaden beni kırmadılar ve Madonna konserine kalan son biletleri bana verdiler" - Huysuz
"Ben YARIN bir sınav yaparak bu biletleri dağıtacağım. Aslında size biip demem lazım ama neyse hadi yaz da geldi eğlenin biraz" - Huysuz

Damla Crochet Toys-örgü Oyuncak

kızlar kızıma oyuncak kazanmıstım anlatmıstım tekrar yarısmaları var katılın bence hemen

Son düzenleme:
kızlar günaydın.markalimo 4 haziranda herşey bedava diyordu ya.9.tl kargo ücreti var.ürünlerde uyduruk şeyhler pazarda 5 lira

Merhabalar;

28 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 3 Haziran'da sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Gülfiliz Armut

2. Berna Gülcan

3. Lerzan Kara

4. Hale Acar Aslankaya

5. Esra Topraker Göksu

6. Filiz Bulakbasar

7. Zerrin Dağyalçın

8. Buse Avcıoğulları

9. Saadet Akıncı

10. Şengül Tuncer

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Günaydın Canlar

BRC Sıralı Otogaz Dönüşüm Sistemleri
BRC'den Çok Amaçlı Sprey Hediye! Tek yapmanız gereken aşağıdaki PAYLAŞ butonu ile fotoğrafı paylaşmak. Paylaşanlar arasından 2 kişi bu gün bu çok amaçlı spreyi kazanmış olacak. Ürün hakkında detaylı bilgi için: 2A Blue - Ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…