Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam herkese

garnier BB krem deneme boyu kazanmıştım 2 kez :) biraz önce yurtiçi kargo ile geldi. 5 adet tek kullanımlık krem numunesi göndermişler

kızlar türkcell superonlineden D&R cek kazandımm, acaba bu gelen kodu D&R mağazalarındamı kullancaz sanırım dimi online satışda değil gerçi online satış varmı onuda bilmiyorum

Cnm online da kullanıyorsun benim bildiğim...Zten 50 ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsizBende kazandım 2. kez

Benimde kilitlenmişti kolayca açtım hesabımı ..Demek birileri yapıyor,BENde facebook un bir defalık güvenlik kontrolu sanıyorum.İçleri ziftlenmiş kıskanç insanlar ..

Hediyeli Soru Kazanan Listesi 01/06/2012
8 Haziran 2012 Cuma, 17:13 · tarihinde Ülker Ducros tarafından eklendi

''Hindistan cevizi hangi bitkinin meyvesidir?'' sorusuna ''Palmiye'' doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

1- Özlem Gürdağ Erol

2- Naciye Dönüm

3- Yusuf Işık

4- Emine Çelik

5- Hacer Dikduran

6- Fatıma Tonguç

7- Leman Özkan

8- Sezen Nalbantol

9- Nimet Kıranatlı

10- Aylin Yılmaz

11- Hatice Çorbacıoğlu

12- Naime Kırkıl Tekin

13- Nazan Berşe

14- Ömer Faruk Genç

15- Dudu Çatal

16- Merve Toprak

17- Zühal Kılıçalp

18- Rukiye Boztoprak

19- Saime Kocakulak

20- Ezgi Kırgın Kepeneklioğlu

Son düzenleme:
Gondol
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "G-325 " cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden "Luna Servis Seti" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;

1. @anvill33
10. @nurayuzunc
20. @seLmay_
30. @etipufx
40. @hilalce_85
50. @sallanansandaly
60. @baloncukiz88
70. @zelihagil
80. @ggaamzzee
90. @esraerdgn34

Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için Twitter nick'leri ile birlikte iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

DOGTAS
Yarışmamız “Bunu Biliyorum” başladı!
Sorunun doğru yanıtını veren 1. 25. 50. 75. ve 100. olan 5 yarışmacımız, Doğtaş 40. Yıla Özel Albüm CD’si hediyesinin sahibi olacak.
İlk günün kazananlarını ise Bunu Biliyorum sekmesindeki ‘Albüm Kazananlar’ listesinden görebilirsiniz.
Herkese bol şans…

UHU Türkiye
Değerli katılımcılarımız, UHU Hediye Sepeti'nin ilk haftasında kazanan Pelin Koçali olmuştur. Kendisini tebrik eder, hediyesini güzel günlerde kullanmasını dileriz.

kızlar kaç gündür giremedim

benimde şu kazandıran elmadan hediyem gelmiş ama kargo da evde yoktum bakalım pzt alıcam inşallah

eko halı hevesi geçmiş yayınlayan arkadaşa tşk çaldım bakmadan

bide superfreş buz çıkmış tatlı beyaz soğan gibi bakmayanlar baksın

arkadaşlar doğa kolejinin yabancı diller yarışması vardı kelime verip hangi dile ait olduğunu soruyordu ne oldu o yarışma bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…