Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

birleşiyor fakat hile yaparak birleştiriliyor.limangoda olayın farkına varıp sipariş iptali yapıyormuş. deneme derim.

saol canım.yok zaten hılelı ıstemem.gecen hafta okumustum artık ceke kargoda gırebılıyo dıye.denedım olmayınca yazmak ıstedım.

Ege ve Akdenizde ikamet eden arkadaşlara geçmiş olsun.6.1 Deprem olmuş.Allah bir daha göstermesin.

Yaseminciğim bebişin ne yapıyor?

Son düzenleme:
Ege ve Akdenizde ikamet eden arkadaşlara geçmiş olsun.6.1 Deprem olmuş.Allah bir daha göstermesin.

Yaseminciğim bebişin ne yapıyor?

Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum(Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur(

Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum(Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur(

canm gazı olmasın karnına masaj yap bıde agladıgında kucaında yatır omuzunda benm kızım ole olunca uyuyo susuodu

umarım bi sıkıntısı yoktur. benim bebeişimde emmek istimiyor uygu arasında ne verirsen o. 4 aylık oldu son 1 ayımız böyle geciyor bende haftaya dr ye götürcem(((((((((

gazı olabilir..ya da sütün yeterli miktarda mı acaba?
benim sütüm yeterli gelmiyordu, oğlum emmek istiyordu,açlıktan ağlıyormuş meğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…