birleşiyor fakat hile yaparak birleştiriliyor.limangoda olayın farkına varıp sipariş iptali yapıyormuş. deneme derim.
denedim biliyorumdan gelio icinden mektup cıkıo görmedinmi bacımmmmm:d:d:d ekstra bide p&gden gelcek yuhiiiii
canım elimde şu kırmızı kutuların tepelerinden var bir tane işini görür mü ? bir kenara koymuştum uğraşmadım sonra daarkadaşlar elinde coca cola kodu olup kullanmayan varsa bana verebilirmi_? bişey alıcam ve bi türlü toparlıyamıyorum
kargo geldı vede panten setım geldı
ben kazanmamıstım dıye hatırlıyorum
sok oldum
Eki Görüntüle 440505
güle güle köpür canım..PG den mi? denedim biliyorum dan mı?
denedim biliyorumdan gelio icinden mektup cıkıo görmedinmi bacımmmmmekstra bide p&gden gelcek yuhiiiii
güle güle köpür canım..PG den mi? denedim biliyorum dan mı?
kızlar bır yarısma vardı cark cevıroduk hangısıydı o hepsı burdanda50 tl cek verıodu
Ege ve Akdenizde ikamet eden arkadaşlara geçmiş olsun.6.1 Deprem olmuş.Allah bir daha göstermesin.
Yaseminciğim bebişin ne yapıyor?
intel tr nin yarışmasıydı ama bitti canım
Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum (Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur (
sagol tatlım sansıma kuseyım o zaman
Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum (Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?