kargo geldı vede panten setım geldı
ben kazanmamıstım dıye hatırlıyorum
sok oldum
Eki Görüntüle 440505
canım ya bana da geldi ama patlamıştı şampuanlar, bende kargocuyla geriye yolladım, hangi kargo ile geldi sana birde kargo poşetini acınca içinde beyaz bi karton panten poşeti içerisindeydi şampuanlar seninki de öylemiydi?? acaba yenisini yollarlar mı kii?ben nerden geldiğini bile bilmiyorum ki :) uzun zamandır kampanyalara katılmadım çünkü..
aaaaaaaaaaa kazanmışım hiç beklemiyodum napcaz peki adres filan yazmıştık sanırım direk gönderiyorlar değil mi:)Hediyeli Soru Kazanan Listesi 01/06/2012
8 Haziran 2012 Cuma, 17:13 · tarihinde Ülker Ducros tarafından eklendi
''Hindistan cevizi hangi bitkinin meyvesidir?'' sorusuna ''Palmiye'' doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!
1- Özlem Gürdağ Erol
2- Naciye Dönüm
3- Yusuf Işık
4- Emine Çelik
5- Hacer Dikduran
6- Fatıma Tonguç
7- Leman Özkan
8- Sezen Nalbantol
9- Nimet Kıranatlı
10- Aylin Yılmaz
11- Hatice Çorbacıoğlu
12- Naime Kırkıl Tekin
13- Nazan Berşe
14- Ömer Faruk Genç
15- Dudu Çatal
16- Merve Toprak
17- Zühal Kılıçalp
18- Rukiye Boztoprak
19- Saime Kocakulak
20- Ezgi Kırgın Kepeneklioğlu
kargo geldı vede panten setım geldı
ben kazanmamıstım dıye hatırlıyorum
sok oldum
Eki Görüntüle 440505
kızlar merhaba,limango cekı ıle kargo bırlesiyodu dıye okumustum gecen hafta sımdı denedım olmuyor.acaba benmı yapamadım.yardımcı olabılecek varmı?:18:
denedim biliyorumdan nasıl geldi çekilişlemi cnmdenedim biliyorumdan gelio icinden mektup cıkıo görmedinmi bacımmmmmekstra bide p&gden gelcek yuhiiiii
denedim biliyorumdan nasıl geldi çekilişlemi cnm
kızlar merhaba,limango cekı ıle kargo bırlesiyodu dıye okumustum gecen hafta sımdı denedım olmuyor.acaba benmı yapamadım.yardımcı olabılecek varmı?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?