- 18 Eylül 2010
- 182
- 10
- 318
bu ne zamandııııııııııı :26::26::26::26::26:benim nıye haberım yokkkkk haber wermedinmi bizeee kkkkkkkpüskevitim de yokkkkkkkkkkk:84::84::84::84::84:[/QUOTEnerdeyse 1 ay filan oldu.burda söylenmiştir diye de hiç aklıma gelmedi.ama hala devam ediyo bildiğim kadarıyla :)
very taft ı bekledik beğendirmeli çıktı yaaaa :95: Gıcık oluyorum beğendirmeli yarışmalaraaaaa!!
kızlaaarrr taft yarışması başladı saatlerdir az sonra diye başlatmadılar şimdiyse saçmalıyorlar yok arkadaş davet etde şansın artsın töbe töbe
;HURİYE DERİN,EREN ALTUĞ,İLKNUR BÜYÜKÇETİN ALPASLAN,NİHAN CON,BUSE ANIL,BAHADIR PASHA KÖSE,MELİS ÇİÇEK EVİ,DERYA BAYAR AÇIK,EBRU YILDIRIM VE KUMSAL MEDYA...
mısır çarşısı lokman hekim ankara kazananları
ben yokumvar mı kazanan bizden
slm kızlarrrr :80:
ben 8x4 1 haziranda kazanmışımm gliss 3 haziranda kazanmışım ama ikiside gelmedii varmı aynı tarihte kazanıpta elinde olanlar :44:
:84::84::84: evet ya.
bende 1 haziran da kazandım. hala gelmedi. kargoyu aradım.adıma kargo da yok. ne yapmak lazım. 2-3 gün daha bekliyelim gelmezse mail atalım.
bana da face den lokman hekim bornzlaştırıcı krem çıkmış çok sevindim hazır denize gidicekken iyi oldu teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?