Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlarrrr :80:

ben 8x4 1 haziranda kazanmışımm gliss 3 haziranda kazanmışım ama ikiside gelmedii varmı aynı tarihte kazanıpta elinde olanlar :44:

;HURİYE DERİN,EREN ALTUĞ,İLKNUR BÜYÜKÇETİN ALPASLAN,NİHAN CON,BUSE ANIL,BAHADIR PASHA KÖSE,MELİS ÇİÇEK EVİ,DERYA BAYAR AÇIK,EBRU YILDIRIM VE KUMSAL MEDYA...

mısır çarşısı lokman hekim ankara kazananları

ben yokum var mı kazanan bizden

very taft ı bekledik beğendirmeli çıktı yaaaa :95: Gıcık oluyorum beğendirmeli yarışmalaraaaaa!!

kızlaaarrr taft yarışması başladı saatlerdir az sonra diye başlatmadılar şimdiyse saçmalıyorlar yok arkadaş davet etde şansın artsın töbe töbe

böyle begenmeli yarışmaların sayfalarını hemennnnnnnnnn siliyorum onlara ceza olsun al sana begenmeeeee diye sizde begenmyinnnnnn

eveeeeeeeeeettttttttt ben kazanmışım

slm kızlarrrr :80:

ben 8x4 1 haziranda kazanmışımm gliss 3 haziranda kazanmışım ama ikiside gelmedii varmı aynı tarihte kazanıpta elinde olanlar :44:

ben eşimin adınada girmiştim eşime çıktı gliss bana çıkmadı 30 mayıs kazananlarındanım ama halaaa gelmedi ama bu gün elidorum geldi

Son düzenleme:
Philips Avent'ten sürpriz hediyeler!
Annelerin en büyük yardımcısı Philips Avent, dünyanın en güzel anne ve bebeklerine birbirinden güzel hediyeler sunuyor. Formumuzu dolduran her 100. kişi, Philips Avent'in hava geçirgen özelliğiyle kolik ve huzursuzluğu azalttığı klinik olarak kanıtlanan biberonlarından kazanıyor!*

PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity

daha önce paylaşıldımı bilmiyorum:26:

bana da face den lokman hekim bornzlaştırıcı krem çıkmış çok sevindim hazır denize gidicekken iyi oldu teşekkürler

niveann sayfasındaki face kullanım anketi çekiliş sonucları acıklanmış

Anketimize katıldığın için teşekkürler!

Katılımcılar arasından yaptığımız çekiliş ile kazananlarımızı belirledik. Kazananlara en kısa zamanda e-posta ile ulaşıp iletişim bilgilerini alacağız.

Çekiliş sonucunda retro görselli NIVEA plaj havlusu kazananlar:
selimileria@...
ffundas@...
musrafamer_0707@...
emrahdurukan@...
dmtsrvt@...
Çekiliş sonucunda retro görselli NIVEA çantası kazananlar:
tugcemmutlu@...
mugeuluk@...
cakmakhabib@...
mahmutser139@...
gdemir201059@...
Kazanamadıysan üzülme, çünkü çanta ve havlularımıza hala sahip olabilirsin!
Gratis mağazalarında yapacağın 45 TL değerinde NIVEA alışverişlerine retro görselli NIVEA plaj havlusu, Watsons mağazalarında yapacağın 25 TL değerinde NIVEA alışverişlerine ise retro görselli NIVEA çantası hediye ediyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…