Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızçelerim geçmişi okuyamadm zmnım yoktu o yüzden hemen bi kampanya bulmşken paylaşıvereym dedm geçmişte varmıdır bilmiyorum ama haberinz olsn yinede

https://www..................../Biogreen-Doğal-Bakım-Ürünleri/309948400255?sk=wall yapılması gerekn tek şey arkadaş davet etmekmş, 20kişiye hediye gönderilcekmş bi bakın, bu arada doğuş çaya mail atmıştım, tc kimlk nomun baştan ve sondan 2numarasını yazdım,kargocular gelirse kontrol etsinler dedim, en kısa zmnda hediye gönderilcek diye cvp gelmş bugün bilginize

Son düzenleme:

kardeşimin hesabından katılmıştım.kazanmışımmmm

Merhaba
Farkındamısınız başka bir site ile kampanya düzenliyorlar biz buradan adamların reklamını yapıyoruz ! Yüzlerce mesaj paylaşılmış bu kategoride bizim linkimiz nerede ?

Etti 2

arkadaşlar Maggi nin sayfasında lezzeler yarışıyor diye bir yarışma var
yaptığınız tarifleri paylaşıp hediyeler kazanabiliyorsunuz ben katılmadım ama katılmak isteyenler katılabilir

Maggi sayfasında kk nın linkini paylaştım ama sildiler
beğenimi geri çekiyorum bende

Son düzenleme:
teşekkürler, neden herkes sizin gibi anlamadı yazdıklarımızı !
rica ederim elimden geldigince facede kkyı reklam ediyorum ama burda bazı insanlar var geçmişi bile okumuyorlar habşre soru soruyorlar cevap vermeyincede tersleniyorlar ben elimden geldigince uyarıcam arkadasları her gün

kızlar elidor var gliss var maggi var paylasın kadınlar kulubunu yazın duvarlarına bizimde reklamımız olsun ne kadar cok üye okadar cok aktiflik herkes yazsın lütfennn

ya ben çok saf bi soru olcak ama bişi sorcam
peki biz kk linki olarak ne paylaşcıaz sadece kk mı yazıcaz anlamadım

CİNEBONUS
Tiesto’nun "Who wants to be alone ?" parçasına güzel sesi ile eşlik eden dünyaca ünlü sanatçı kimdir?
A) NELLY FURTADO B) KELLY ROWLAND C) SHAKIRA
Sorunun cevabını yarisma@cinebonusfacebook.com adresine iletip, Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al linkindeki takip formunu doldurarak Parkorman’da gerçekleşecek Tiesto etkinliğine 2 kişlik davetiye kazanma şansını yakalayın! Detaylı bilgi için: Tiesto Yarışması Katılım Koşulları | Facebook

En yumuşak Orkid korumasından I-pad kazanma şansı!!!

Kızlar, 11 -12 Haziran, 18-19 Haziran, 25-26 Haziran tarihlerinde; Carrefour, Real, Kipa, Çağrı marketlerine uğrayın, 7 sorudan oluşan testi en doğru ve en hızlı cevaplayan kişi olun ve Orkid'den iPad-3G kazanma şansı yakalayın!

19 Haziran'da gerçekleşecek olan Türkiye'nin ilk lise festivali College Fest'11 'e Orkid Davetlisi olarak katılacak dördüncü 15 kişi belli oldu!

14 Haziran 2011 Salı günü sorduğumuz soru "Athena 2001 yılında hangi single albümünü yayınlamıştır?"
Doğru Cevap: Mehteran Seferi
Bucu Balaban
Arzu Eren
Arzu Akdağ
Cemre Eker
Satı Kayabaşı
Didem Hışım
Seda Bulut
Gökçe Çelik
Selenay Kurt
Fulya Yılmaz
Zeynep Öner
Selin Altıparmak
Elifcan Çanak
Özge Yıldırım
Gözde Ersoy

Kazananları tebrik ederiz. Kazananların isimleri, etkinlik günü kapıya yazdırılacaktır. Kapıdaki görevliye kimliğinizi göstererek etkinliğe ücretsiz olarak katılabilirsiniz. Davetiyeler tek kişiliktir. İyi eğlenceler dileriz.

Merhaba
Farkındamısınız başka bir site ile kampanya düzenliyorlar biz buradan adamların reklamını yapıyoruz ! Yüzlerce mesaj paylaşılmış bu kategoride bizim linkimiz nerede ?

Etti 2

2 miii 1. suçumuz ne zamandıııııııı:44::44::44::44: kız koko çabuk başka yerde kk nın reklamını yap edıtor affetsinnnnnnn senı de bızı de:83::83::83::83::82::82::82::86::86::86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…