ben eşimin adınada girmiştim eşime çıktı gliss bana çıkmadı30 mayıs kazananlarındanım ama halaaa gelmedi ama bu gün elidorum geldi
;HURİYE DERİN,EREN ALTUĞ,İLKNUR BÜYÜKÇETİN ALPASLAN,NİHAN CON,BUSE ANIL,BAHADIR PASHA KÖSE,MELİS ÇİÇEK EVİ,DERYA BAYAR AÇIK,EBRU YILDIRIM VE KUMSAL MEDYA...
mısır çarşısı lokman hekim ankara kazananları
ben yokumvar mı kazanan bizden
kızçelerim geçmişi okuyamadm zmnım yoktu o yüzden hemen bi kampanya bulmşken paylaşıvereym dedm geçmişte varmıdır bilmiyorum ama haberinz olsn yinede
https://www..................../Biogreen-Doğal-Bakım-Ürünleri/309948400255?sk=wall yapılması gerekn tek şey arkadaş davet etmekmş, 20kişiye hediye gönderilcekmş bi bakın, bu arada doğuş çaya mail atmıştım, tc kimlk nomun baştan ve sondan 2numarasını yazdım,kargocular gelirse kontrol etsinler dedim, en kısa zmnda hediye gönderilcek diye cvp gelmş bugün bilginize
kızlar editörümüzün uyarılarını dinliyoruz dimi reklam yaptıkmı bugun hadi herkes yapsın reklam ben eti nin sayfasına yaptım eti de begenmis hattaaa
rica ederim elimden geldigince facede kkyı reklam ediyorum ama burda bazı insanlar var geçmişi bile okumuyorlar habşre soru soruyorlar cevap vermeyincede tersleniyorlar ben elimden geldigince uyarıcam arkadasları her günteşekkürler, neden herkes sizin gibi anlamadı yazdıklarımızı !
ya ben çok saf bi soru olcak ama bişi sorcam
peki biz kk linki olarak ne paylaşcıaz sadece kk mı yazıcaz anlamadım
Magnum Haz Pesindeysen
kızlar burada oyunu oynuyosunuz skor bi tabloda çıkıyor sonunda ama ödül var mı bilmiyorum belki bir sürü magnum gönderirler kazanana
rica ederim elimden geldigince facede kkyı reklam ediyorum ama burda bazı insanlar var geçmişi bile okumuyorlar habşre soru soruyorlar cevap vermeyincede tersleniyorlar ben elimden geldigince uyarıcam arkadasları her gün
Merhaba
Farkındamısınız başka bir site ile kampanya düzenliyorlar biz buradan adamların reklamını yapıyoruz ! Yüzlerce mesaj paylaşılmış bu kategoride bizim linkimiz nerede ?
Etti 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?