Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kapı çaldı şenpiliçten mangalım da geldiiiii bı de tavuk yollasalarmış da mangalı deneseymişiz demiiiiii

DESA’dan Babalar Günü’ne özel yarışma...
En güzel hikayenizi bizimle paylaşıp hediye kazanmak ister misiniz?
Babanızla özdeşleştirdiğiniz ve paylaşmak istediğiniz hikayeye uygun ürün tipini seçin, hikayenizi yazın ve yarışmaya katılın.
Katılmak için: Desa Fashion - Babamla Hikayem | Facebook

gimora çekimin süresi dolmadı ama geçersiz kod diyor
sizde böyle bi şey oldu mu kızlar? mail attım siteye,cevap bekliyorum

Kızlar yazıldı mı daha önce hatırlayamadım ama Facebookta Hürriyet Aile Babalar Günü Kampanyası yapıyor. Form dolduruyorsunuz her 25. kişiye hediyeler var.

hayrola editörümüz bana teşekkür edince sinir oldun heralde fazla bagırma aman ha kapanıverir topic

offf yaa çok da umrumda sana teşekkür etmeleri.. bana ne cnm... ayyy ne tuhaf şeysin sen ya herkese dalaşıyosun... ilkokul çocuğu gibi şikayet etmen komik geldi.. gerçi yaşını bilmiyorum belki de....

glislerim geleli 1 hafta oldu 2 gün öncede msj attım benim niye taragım yokkkk,biz niye hediye ceki alamadıkk dedim bugün göndermişler...annemin daha gelmedi ama..nasıl oluyosa

bana mail geldi en güzel bahçemde kazanmışsınız diye bende siteye girdim tc nomu vs adresimi yazdm gönderdim ama kazananlar listesinde adımı bulamadm nasıl oluyo bu. bu arada şenpiliç mangalları gelenler kimler

farkediyormusunuz bu hafta kavga oldu burada hep.topiğimiz kapanmıştı zaten.buda kapancak sayenizde.zaten uyarı alıyoruz editörden.şurada bayanlar dürüst dürüst birşeyler paylaşıyoruz.bir tanesi geliyor kavga çıkarıyor.yazık ya.bir yerdede taşkınlık yapmayın lütfen...

ya cnm ben tıkladım fakat kampanya kodu falan buulamadım sana zahmet anlata bilirmisin

tabiki...
verdiğim linke tıkla.
çıkan sayfada derginin resmi var.ona tıkla.
sayfaya dergi yüklencek.
o derginin en altında "Kampanyaya katılmak için tıklayın. Bugünkü kampanya kodu: YT54RK " diye bi yazı çıkıyor. (belki sende farklı bir kod çıkabilir. bende çıkan bu) o kodu al.
kampanyaya katılmak için Dergi Kampanyası | YeniOyuncaklar bu linki tıkla.

Son düzenleme:
Anketimizin katılım süresi dolmuştur. Ödül kazanan yarışmacılarımız;

Asıl Talihliler

Yasemin Güner

Akın Doğan

Ümit Serdar Şahinboy

Osman Toyran

Tunç Taşdelen

Erdem Şan

Hamza Büke Aydın

Ahmet Kalkan

gliss yutiçi ilegeliyo 1 hafta oldu benimki geleli.yurt içini arayın sorun bazen evde bulamadık diye iade oluyomuş..

bana attığım onca mailden sonra cvp yazma zahmetinde bulundular nihayet 2 haftaya göndericez diye yarışma bitincede zaten 2 hafta denmişti ekle 2 daha oldu sana 1 ayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…