Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tebrikler canım, güle güle kullann

Süper cnm güle güle kullann

alışveriş için siteye bakarken buldum, ilginizi çekerse MUDO nun aktivitesi kızlar

https://www.facebook.com/MudoFts64/app_313653448722596

Babasının arabasıyla ilgili anılarını tweetleyene
Babalar Günü hediyesi Mercedes-Benz'den! Mercedes-Benz Türkiye - #BabamınArabası | Facebook

Ne zamandır takip etmiyodum burayı. Teşekkürler kızlar

Kotex Türkiye

Arnica
Babalar Günü yarışmamız az sonra başlayacak. Beğenip paylaştıktan sonra yarışmamıza katılanlar KÖPÜKLÜ INOX Türk Kahvesi Makinesi kazanma şansını yakalayacaklar.

Son düzenleme:
Bu hediye paketi senin olsun ister misin? O zaman tahmin et :) Sence bu paketin içinde hangi NIVEA Yüz Bakım seti var? 12 Haziran Salı gününe kadar fotoğrafın altına tahminini yap, çekiliş ile bu paketi kazanacak 5 kişiden biri ol!

Photos | Facebook

http://fotografbilgimerkezi.com/wp-content/uploads/2012/04/foy2.jpg

Boyner’den Toplam 12.600 TL Hediye Çeki

Son Katılım: 25/12/2012
Boyner Mağazaları ve Fotoğraf Dergisi işbirliği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasının bu yılki konusu “Spor ve Yaşam”

Boyner Mağazaları bu yıl yedincisini düzenlediği fotoğraf yarışması ile amatör veya profesyonel olarak fotoğraf sanatıyla ilgilenenleri bu kez yepyeni bir konu için bir araya getiriyor. Boyner Mağazaları’nın Fotoğraf Dergisi ile birlikte düzenlediği yarışmanın bu yılki konusu “Spor ve Yaşam”.

Ödüller:

Birinciye: 5000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

İkinciye: 4000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

Üçüncüye: 3000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

3 adet mansiyon ödülü: 500 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

Sergileme: 100 TL tutarında Boyner Hediye Çeki (En fazla 30 eser sergilemeye alınacaktır)

Başvuru Adresi:

Fotoğraf Dergisi – Boyner Fotoğraf Yarışması 2012

Şehit Muhtar Cad. No:22 K:1

34437 Taksim – İstanbul

Tel: 0212 256 92 58

Bilgi için: gulbin@antyayincilik.com

Son düzenleme:
İşte beklenen sürpriz! Hemen verdiğimiz 4 anahtar kelimenin içinde bulunduğu fotoğrafını çek sayfamızda "PAYLAŞ", Murat Boz'un fotoğraf çekiminde giydiği imzalı gömleklerden birini kazanma şansı yakala!

Yedigün | Facebook

fıstıklar daffny den anneme de istemiştim sehir farklı olunca gitmiş ama kargocu 10 kez teyze bu senmisin bu sanamı geldi diye sormuş annecimde hani garip şeyler kutulu paketli gelirya öyle mi sandı utandırdı çocuk beni diyor ay canım benim napalım bişey kazanamıyoz numuneler gitmiş onda da kargocu utandırmış annecikimi

bide kazandıran elmada kargo evime gelmiş bulamamıştı bidaha gelemezlermiş anlaşmaları öyleymiş gitim aldım ayda yılda bi kazanıyoruz cık cık
şimdi 12 13 santimlik çantamız var bide netbooks kazanmamız lazım ki içi dolsun varmı böyle bi yarışma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…