Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hediye cekim olmasa alacak bir sürü şey bulurum 100 tl cekim var alacak bişi bulamıyorum daybuydayde arızalık resmen yaaaaa ufffff

kızlar limangoda kargo bedava çekim var 3 adet. isteyen varsa alabilir. karşılığında birşey istemiyorum. özel mesaj atın. son kullanımı bugün

Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum(Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur(

ayaklarını karnına doğru çekiyor mu? benim oğlum çekerdi 20 günlüktü o zaman idrar yolu enfeksiyonu olmuş ondan ağlardı ve memeyi hiç bırakmaz beni emzik gibi kullanırdı.Sonra iğneyle tedavi oldu 1 haftada düzelmişti.İnşallah böyle bir durum değildir
genel kültür amaçlı yazdım canını sıkma yarın olsun bakalım nesi varmış prensesin

Depremí yasyan arkadaslara cok gecmısolsun.Bebegım bu aralar híc durmuyo súrekli aglıo,sùrekli meme almak ístiyo(uyumada uyumuyo.Napcam bílmyorum(Yarın doktora gítcem ìnşallah ters bir durum yoktur(

Hayırlı Sabahlar
Canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin. Nazarlardan korusun.İnşallah önemli bir rahatsızlığı yoktur.

günaydın hanımlar, bol kazançlı bir hafta olsun, teknosadan usb bellek kazanmışım bugün evlilik yıldönümümüz kocama hediye edeyim bari

günaydın hanımlar, bol kazançlı bir hafta olsun, teknosadan usb bellek kazanmışım bugün evlilik yıldönümümüz kocama hediye edeyim bari

kadınlar kadar zeki olamaz bu erkekler, usb verip karşılığında daha büyük bir hediye mi bekleyeceksin canım :)
kızma sakın ben de olsam öyle yapardım çünkü :)

selam kızlaaarrr oğlanı uyuttum geldim ama çok zamanım yok:) ben de ülker ducrostan baharat kazanmışım ne gelcek ne kadar gelcek bilmiyorum ama olsun:)

kadınlar kadar zeki olamaz bu erkekler, usb verip karşılığında daha büyük bir hediye mi bekleyeceksin canım :)
kızma sakın ben de olsam öyle yapardım çünkü :)

ah be güzelim benim eşim saolsun o taraklarda bezi yok, hatırlarsa ne ala garip geliyo şimdi belki size ama ben alıştım artık napiyim bu adam böyle özel günleri hatırlamaz pek, nadiren, öyle pahalı hediyeler falan beklemiyorum yani evimin huzuru bereketi eksik olmasın napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…