Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

offf yaa çok da umrumda sana teşekkür etmeleri.. bana ne cnm... ayyy ne tuhaf şeysin sen ya herkese dalaşıyosun... ilkokul çocuğu gibi şikayet etmen komik geldi.. gerçi yaşını bilmiyorum belki de....

sonucta teşekkür sizi yazdıgım cümleler yüzünden geldi sanane die bişi yok ilkokul cocugu lafını da sana iade ediyorum editörün beni desteklemesi burda senin haksızlıgını gösterir ama hala anlamamakta ısrar et sitem et cevap vermeyenlere bi yere varırsın belki nasılsa bunada cevap yazacaksın ama bir daha senle muhattap olmayacagım üzgünüm

Arkadaşlar tartışacak ne var şimdi? Yapmayın Lütfen. Bakın topik daha önce kapandı,tekrar kapansın mı istiyorsunuz??? Lütfen unutun herşeyi,paylaşımlara devam edelim :)

Facebooktaki közen bijüteri sayfasını beğenin arkadaşlar.Ben bugün hediye kazandım ordan..

bi de uyuzluk yapar gibi tüm katılanları yayınlamışlar :1:

en azından şeffaf davranmışlr cnm,kaçıncı olduğunu görebiliyosn:6:

evet canım aynen öyle :9:
benımde aklıma gelyo oyle bışey yapmak yarışmalarda falan çekiliş tarihini de yazıyım dıyorum unutmamak için :9:

ben bayadır yapıyom artk:3:

kızlar caldion da en yüksek skorunuz kaç????

benim 28 küsür sn. cnm 10da 10 yapmştm

fa dan bakım seti kazananlar..

Çağatay Zencir http://www.facebook.com/profile.php?id=722108010
Seda Kadınlar Kulübü Seda Kadınlar Kulübü | Facebook
Canan Bahtsız Canan Bahtsız | Facebook
Ece Gözde Kaşar http://www.facebook.com/profile.php?id=743222638
Havva Göktaş Havva Göktaş | Facebook

tebrikler seda..:13:

kknın gururu seda:46:

Canan ın soyadı Bahtsız ama gayette bahtı açıkmış baksana Fa bakım seti kazanmış
bide bu smileler niye çalışmıyo tepki veremiyom sizde de mi öyle

benimde bazı postlarımda çıkmıyo cnm neden acaba:37:

arkadaşlar banada bu sabah evyaptan sabun geldi ayy çok mutlu oldum:66:

ben daha beklemedeym geçen hafta veriyoz kargoya dedile ya bakalm:40::40:

Siz ne söz vermiştiniz !

Facebook vb. sosyal iletişim ağlarında Facebook grubumuzun ve/veya bu başlığın tanıtımını yapın ki yarışmalara katıldığınızda bu başlık ne kadar çok takip edilirse o kadar çok oy potansiyeline sahip olacağınızı unutmayın.

haklısınız fakat biliyorum geçerli bi sebep değil belki ama ben facede firmaların duvarına bişy yollayamaıyorum,güvenlik uygulaması için kredikart no yada tlf no istiyo:14: duvarda biri bişey yayınladıysa sadece ona cvp yazabiliyorum malesef:43: ama link olarak kendi duvarımda yayınlayabilir hatta kknın logosunu profil resmi yapabilirm??:42:

2 miii :53::53::53::53:1. suçumuz ne zamandıııııııı:44::44::44::44: kız koko :41::41::41:çabuk başka yerde kk nın reklamını yap :57::57::57::57:edıtor affetsinnnnnnn :71::71::71::71:senı de bızı de:83::83::83::83::82::82::82::86::86::86:

yapayım anacımda yukarda dediğim gibi duvarlra yazamıyormmmm:47::47::47::47::47::47:

merhaba..special k nın linkini bilen varmı..ben giriyorum pardon beyfendi diyor :)

devam et cnm yine aynı yerden giriliyo,herkeste o çıkıyo:55:

şimdi denedim bazı syflarda bağlantı olarak kknın linkini paylaşabiliorum, favori ve canbebede paylaştm,profilimde yazdım umarım affettirmişizdir kendimizi..

Son düzenleme:
Back
X