sonucta teşekkür sizi yazdıgım cümleler yüzünden geldi sanane die bişi yok ilkokul cocugu lafını da sana iade ediyorum editörün beni desteklemesi burda senin haksızlıgını gösterir ama hala anlamamakta ısrar et sitem et cevap vermeyenlere bi yere varırsın belki nasılsa bunada cevap yazacaksın ama bir daha senle muhattap olmayacagım üzgünüm
pardon ya sen kendindemisin kavga ettiğin şahısları karıştırıyorsun herhalde.. siz bana daha öncesinde bişey yazmadınız ki siz burada yazılanlara cevap verilmiyor diye sitem eden bir başka arkadaşla dalaştınız... editör siz kk nın reklamını yapıyorsunuz diye size teşekkür etti sizde çok alakasız ama aynen şunu yazmışsınız
ozgeozge kullanıcısından alıntı
rica ederim elimden geldigince facede kkyı reklam ediyorum ama burda bazı insanlar var geçmişi bile okumuyorlar habşre soru soruyorlar cevap vermeyincede tersleniyorlar ben elimden geldigince uyarıcam arkadasları her gün
bende bu yazdıklarınıza güldüm sadece güldüğüm için benim sizi kıskandığımı iddia ettiniz...
şimdi kafan aldı mı acaba ilkokul öğrencisi arkadaşım herkese dalaşırsan kavga ettiğin kişileri karıştırırsın böyle.. bu hayatta biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim...