Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sonucta teşekkür sizi yazdıgım cümleler yüzünden geldi sanane die bişi yok ilkokul cocugu lafını da sana iade ediyorum editörün beni desteklemesi burda senin haksızlıgını gösterir ama hala anlamamakta ısrar et sitem et cevap vermeyenlere bi yere varırsın belki nasılsa bunada cevap yazacaksın ama bir daha senle muhattap olmayacagım üzgünüm

pardon ya sen kendindemisin kavga ettiğin şahısları karıştırıyorsun herhalde.. siz bana daha öncesinde bişey yazmadınız ki siz burada yazılanlara cevap verilmiyor diye sitem eden bir başka arkadaşla dalaştınız... editör siz kk nın reklamını yapıyorsunuz diye size teşekkür etti sizde çok alakasız ama aynen şunu yazmışsınız

ozgeozge kullanıcısından alıntı
rica ederim elimden geldigince facede kkyı reklam ediyorum ama burda bazı insanlar var geçmişi bile okumuyorlar habşre soru soruyorlar cevap vermeyincede tersleniyorlar ben elimden geldigince uyarıcam arkadasları her gün

bende bu yazdıklarınıza güldüm sadece güldüğüm için benim sizi kıskandığımı iddia ettiniz...

şimdi kafan aldı mı acaba ilkokul öğrencisi arkadaşım herkese dalaşırsan kavga ettiğin kişileri karıştırırsın böyle.. bu hayatta biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim...

Arkadaşlar tartışacak ne var şimdi? Yapmayın Lütfen. Bakın topik daha önce kapandı,tekrar kapansın mı istiyorsunuz??? Lütfen unutun herşeyi,paylaşımlara devam edelim :)

ayy evet arkadaşım inanın bende böyle olmasını istemem allah kimsenin başına vermesin...ben daha önce bu bayanla tartışmadım ki bu bayan başkasıyla kavga etti sonra da kavga ettiği bayanı ben sandı herhalde geldi bende patladı...ama bayan herkese dalaşıyo dalaştıktan sonrada kime dalaştığını karıştırıyor...etrafa saldırıyor...

ayy evet arkadaşım inanın bende böyle olmasını istemem allah kimsenin başına vermesin...ben daha önce bu bayanla tartışmadım ki bu bayan başkasıyla kavga etti sonra da kavga ettiği bayanı ben sandı herhalde geldi bende patladı...ama bayan herkese dalaşıyo dalaştıktan sonrada kime dalaştığını karıştırıyor...etrafa saldırıyor...

Tartışmanın ne olduğunu okumadım neden başladığını bence topiğe yapılan bir kasıt olarak geliyor. Eğer siz böyle olmasını istemiyorsanız büyüklük sizde kalsın tartışmayı kesin. O kişide ne yazarsa yazsın.

Tartışan arkadaşlar bu tarışma nerden çıktı niye çıktı bilmiyorum. Kim haklı kim haksız bilemem. İki kişi arasındaki tartışmayada açıkçası normal hayattada karışmam Çünkü kimin haklı kimin haksız olduğu belli değildir. Herkes kendini savunur.
Tartışma yaşadınız bence kim kendini haklı görüyorsa söyleyeceklerini söyledikten sonra susmalı bu karşı tarafa verilecek en büyük cezadır.
Biz üçüncü kişilere aksettirmenize gerek bile kalmamalı olgun insanlar bunu yapar.
Üçüncü kişi olayın dışındaki bizlerde kim haklı bilemeyiz.Haklı bulduğumuz haksız olabilir. (HAYAT TECRÜBESİ)

kızlar gliss in sayfasında yetkili biri şunu yazmış.
"Merhaba. Ürünler, kazanma tarihlerinde göre kargoya verilmektedir.3 Haziran kazananlarının ürünleri kargolanmıştır ve gönderimler devam etmektedir. İlginiz için teşekkürler."

:95::95: ben 1 haziranda kazandım. yurtiçi ile geldiği doğruysa aradım adıma kargo yokkkkk. nasıl oluyo ya.

Tartışan arkadaşlar bu tarışma nerden çıktı niye çıktı bilmiyorum. Kim haklı kim haksız bilemem. İki kişi arasındaki tartışmayada açıkçası normal hayattada karışmam Çünkü kimin haklı kimin haksız olduğu belli değildir. Herkes kendini savunur.
Tartışma yaşadınız bence kim kendini haklı görüyorsa söyleyeceklerini söyledikten sonra susmalı bu karşı tarafa verilecek en büyük cezadır.
Biz üçüncü kişilere aksettirmenize gerek bile kalmamalı olgun insanlar bunu yapar.
Üçüncü kişi olayın dışındaki bizlerde kim haklı bilemeyiz.Haklı bulduğumuz haksız olabilir. (HAYAT TECRÜBESİ)

haklısın cnm keşke keşke kendimi tutabilseydim...insan kendini tutamıyor bazen... tmm kendimi tutacağım ve kesinlikle cevap vermeyeceğim... Hepinizden ÇOOOK özür dilerim. inanın böyle olmasını hiç istemezdim...:43::43::43::43:

finansbanktan kredi kartı için arayan oldumu sizi.
kızımın ismini sordular kredi kartı için dedi. bende 7 aylık dedim .
nerden buldularsa dedim. sonradan aklıma geldi anneler gününde çiçek gelmiştiya ordan aradılar sanırım .
kızım adına kazanmıştımda :69:

hangisi denk gelirse onu mu kazanacağız ben döndürdüm hiç bişey denk gelmedi:14::14::14:

bide fikrimühim bebeği gelmeyen var mı?benim gelmedi daha:26::26::26:

3 döndürme hakkın var..bazen boşa geliyor..orada döndürdükten sonra yan tarafta durdur butonu var, onu tıklıyacaksın.hangi ürün gelirse şansa..bana cif bul.det.geldi..eşime de domestos yer temizleme geldi..tel.e şifre yolluyorlar migrosta kullanacaksın açıklıyor zaten telde..

Back
X