Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AKER ONLINE sitemize yeni üye olanlar kazanıyor! Pazartesi günü saat 12.00'a kadar siz de üye olun ve çekilişe katılarak hediyelerden birini kazanma şansı elde edin. Ayrıca üyeliği devam edenlerin de üyelik bilgilerini güncellemeleri, çekilişe katılmalarını sağlayacaktır.

Yeni üye olanlar ve üyelik bilgilerini güncelleyenler arasında yapılacak çekiliş neticesinde, 2 kişiye Aker Eşarp, 2 kişiye Pierre Cardin Eşarp, 2 kişiye de Arancia Eşarplar hediye edilecektir.

ben de yarın gidiyorumm:)
hediye fln bişey verdiler mi acaba?

süperdi valla zaten fikrimühim kahvaltımızı hazırlamıstı otobüste gittik koca bir dolap kutu içecek hazırdı masalarda peynirli bruçinler vardı sıcak icecek köşesi vardı hepimize teneke cococola kutusu icinde 3 kavanoz anahtarlık açacak şapka 4 adet cam şişe cola verdiler konustuk anlattık anlattılar dinledik sonra fabrikayı gezdik sonra öglen yemegi yedikkk ve döndüüüük yolda anket doldurdukkk süperdiii

AKER ONLINE sitemize yeni üye olanlar kazanıyor! Pazartesi günü saat 12.00'a kadar siz de üye olun ve çekilişe katılarak hediyelerden birini kazanma şansı elde edin. Ayrıca üyeliği devam edenlerin de üyelik bilgilerini güncellemeleri, çekilişe katılmalarını sağlayacaktır.

Yeni üye olanlar ve üyelik bilgilerini güncelleyenler arasında yapılacak çekiliş neticesinde, 2 kişiye Aker Eşarp, 2 kişiye Pierre Cardin Eşarp, 2 kişiye de Arancia Eşarplar hediye edilecektir.

üye oldum, fakat çekilişe nereden katılacağız, sadece üye olmak yeterli mi acaba?
bu bilgi face den mi? nerden?

bende katılamıyorum çünkü money kart numarası istiyor benim kartım yokki

Kizlar, selam...sizi takip ediyorum, cekilislere de bazilarina katiliyorum ama nasil buluosunuz bu duyurulari, benim de size faydam olsun, buliym, surekli sizden gecinmiyim diyorum ama bulamiorum. Buldugum zaman sizcoktan bulmus oluyosunuz. Ayy kizmayin bana lutfenn...:69:

kendiminkinden sıvı yüzey temizleyici kazandım eşimden açılmıyo hata veriyo sinir oldum

ben moneycard ım yok dedim, halbuki vardı:1:..
cüzdandan kartı al, noya bak,üşendim..
tel.ime şifreler geldi böylece

valla yaa az bırakında ben kazanayımda siz paraynan alın yahu :47::52:

ayyy..suuussss..nazar değecek.:27:.
bu yakınlarda şansım yaver gidiyor..hediyeler geliyor..nazara gelmiyek.:nazar:.

ben düğünümde giydiğim :123:gelinliği de, bir yarışmadan kazanmıştım kızlar..
bakın unutmuşum söylemeyiii..akay gelinlikten..

aa sağol banada cif çıktı saol cnm peki nasıl alıyoruz anlamadım :26:

form çıkıyor.isim soyisim mail adr.tel istiyor..tel.ine şifre yolluyorlar hemen..misrosta bulunan kiosklardan bu şifreyi girip çıkan kağıtla kasadan ücr.siz alacakmışsın..tel.ine böyle msj gelmedi mi..

Back
X