kızlar knor ürün sepeti kazanmıştım yurt içi kargonun kutusuna koymuşlar içinden 9 paket çıktı 1 adet 4 lü tavuk bulyon bir paket et bulyon sepet deyince farklı hayal etmiştim sizlere neler geldi
Eki Görüntüle 453145 fikrimühimden colgate numuneleri geldii,maşallah ya adamlar bir sürü şey koymuşlar 2 sene yeter
kızlar geçen hafta tıkla kazanda ne vardı fanta 1.5 litre hatırlıyorum ama yanlış mı kasadan düşmedi rezil oldum bide
nerden biliyosun aradılarmııı bize nıye gelmedııayyy banada gelcek inş bgun gelirrrr
kızlar geçen hafta tıkla kazanda ne vardı fanta 1.5 litre hatırlıyorum ama yanlış mı kasadan düşmedi rezil oldum bide
beyaz eşya | soğutucular | no-frost buzdolapları - www.vestel.com
beyaz eşya | yıkayıcılar | bulaşık makineleri - www.vestel.com
afx501 - vestel e-mağaza
ankastre ürünler | pişiriciler | davlumbazlar - www.vestel.com
kampanya sayfasından baktım ürünlerde bunlar.bulaşık makinesi ve buzdolabına ihtiyacım vardı.çok güzeller.çatıda bi ankastre vestek fırınım vardı kullandığımda dokunmatik vestelden ankastre fırın hediye şimdi bi tane daha oldu2 paket layse mutafağım yenilendi valla.eve sığamıyom yaaaa yarın kesin belli olur.çok sevindim.
Oğlum 1 temmuzda 1 yaşına girecek.onun uğuru bu.adı eymen anlamıda çok uğurlu çok talihli hayırlı kutlu demek.ciddende öle.doğduğundan beri çok şanslıyımmm
Beyaz Eşya | Soğutucular | No-Frost Buzdolapları - www.vestel.com
Beyaz Eşya | Yıkayıcılar | Bulaşık Makineleri - www.vestel.com
AFX501 - Vestel E-Mağaza
Ankastre Ürünler | Pişiriciler | Davlumbazlar - www.vestel.com
kampanya sayfasından baktım ürünlerde bunlar.bulaşık makinesi ve buzdolabına ihtiyacım vardı.çok güzeller.çatıda bi ankastre vestek fırınım vardı kullandığımda dokunmatik vestelden ankastre fırın hediye şimdi bi tane daha oldu2 paket layse mutafağım yenilendi valla.eve sığamıyom yaaaa yarın kesin belli olur.çok sevindim.
oğlum 1 temmuzda 1 yaşına girecek.onun uğuru bu.adı eymen anlamıda çok uğurlu çok talihli hayırlı kutlu demek.ciddende öle.doğduğundan beri çok şanslıyımmm
nasıll geldiiiiii banaa gelmediiiiii:2::2::2::2::2:
ayyy banada gelcek inş bgun gelirrrr
bende 1.5 yerine 1 lt almışım karıştırmış olmayasın ben aldım 6 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?