Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeşil Kundura
HARLEY DAVIDSON JAMES GELİYOR!

KAMPANYALARIMIZA GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ YOĞUN İLGİ VE SİZLERDEN GELEN İSTEK DOĞRULTUSUNDA DİSTRİBÜTÖRÜ OLDUĞUMUZ HARLEY DAVİDSON MARKASININ EN BEĞENİLEN MODELİ OLAN JAMES ÇİZME 29.06.2012 CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ KAMPANYA İLE SİZ DEĞERLİ TAKİPÇİLERİMİZDEN BİR KİŞİYE ARMAĞAN EDİLECEKTİR.

BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN. https://www.facebook.com/Fruttare#!/YesilKunduraResmiSayfasi

kızlar knor ürün sepeti kazanmıştım yurt içi kargonun kutusuna koymuşlar içinden 9 paket çıktı 1 adet 4 lü tavuk bulyon bir paket et bulyon sepet deyince farklı hayal etmiştim sizlere neler geldi

kızlar geçen hafta tıkla kazanda ne vardı fanta 1.5 litre hatırlıyorum ama yanlış mı kasadan düşmedi rezil oldum bide

kızlar geçen hafta tıkla kazanda ne vardı fanta 1.5 litre hatırlıyorum ama yanlış mı kasadan düşmedi rezil oldum bide

doğru ama bi akislik olmuştur bu aralar oluyo moneyclub ta

sihirli yüzeyler oyununda da problem var snrm açlmıyor bitürlü

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrr

az önce bir mesaj aldım lays migros mutfagımı yenile kampanyasından ikramiye kazandınız son başvuru tarihi 12 temmuz die verdikleri numarayı aradım hemen ama mesai saatlerinde aramak gerekiyomuş.migros genel müdürlüğünü aradım.vestel buzdolabı,fırın,bulaşık makinesi ve fırın ogün kampanyayı gördüğümde 2 adet lays fırından alınca katılınıyodu.eşimde söylenmişti ne gerek var alma sanki çıkıcakmı bilmem ne die
ben şimdi sabahı nasıl edicem arayıp bilgi alıcam başvurumu yapıcamçok sevindim ya.buzdolabım bu hafta su akıtmaya başlamıştı servis çağırmayı düşünüyodum.inş iyi bi buzdolabıdırda işime yarar

Beyaz Eşya | Soğutucular | No-Frost Buzdolapları - www.vestel.com
Beyaz Eşya | Yıkayıcılar | Bulaşık Makineleri - www.vestel.com
AFX501 - Vestel E-Mağaza
Ankastre Ürünler | Pişiriciler | Davlumbazlar - www.vestel.com

kampanya sayfasından baktım ürünlerde bunlar.bulaşık makinesi ve buzdolabına ihtiyacım vardı.çok güzeller.çatıda bi ankastre vestek fırınım vardı kullandığımda dokunmatik vestelden ankastre fırın hediye şimdi bi tane daha oldu 2 paket layse mutafağım yenilendi valla.eve sığamıyom yaaaa yarın kesin belli olur.çok sevindim.

oğlum 1 temmuzda 1 yaşına girecek.onun uğuru bu.adı eymen anlamıda çok uğurlu çok talihli hayırlı kutlu demek.ciddende öle.doğduğundan beri çok şanslıyımmm

canım kazananlar burada

Tebrik ederim cnm mükemel bir set..Bende mi doğursam ne

Bugün Lezitadan fırın eldiveni ve önlük geldi. Siyah düz, sadece Lezita baskısı var. Kazananlar dağıtıma çıkmış bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…