Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kampanya daveti gelio tıklayıp kabul ediosun ama gec kalırsan bitmiş olabilio o gün icinde yapmak gerek sonra gönderecekleri şeyleri okuosun bekliosun kızlar bu arada daffny 3. kere numune yolladı deli mi ne bunlar yaa

kampanya daveti gelio tıklayıp kabul ediosun ama gec kalırsan bitmiş olabilio o gün icinde yapmak gerek sonra gönderecekleri şeyleri okuosun bekliosun kızlar bu arada daffny 3. kere numune yolladı deli mi ne bunlar yaa

cook sanslisin canim masslah bende istedimm coooka zaman gecti ama bana yollamadilar
tekrar istesem mi? acep

[h=6]Yedigün[/h]11 dakika önce

Yedigün Kan Portakalı' nın özünü oluşturan portakallarıyla, palmiye ağaçları dizili caddeleri, plajı ve tarihi yerleriyle meşhur şehrimiz hangisidir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine gönderen 7., 24., 64., 154., 161., 234. ve 321. kişi Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada!

cvp -antalya

mutfakeşyası seti kazanan arkadaşı tebrikk ediyorum

çok çok teşekkür ederim.darısı sizlerinde başına.gördüğünüz kampanyalara amann bana hiç çıkmaz sakın demeyin düşünebiliyormusunuz sadece 3,50 tlye 2 paket lays aldım ki biz öle cips falan tüketen bir aile değilizde.sadece kampanyayı gördüm şansıma dedim.ama eşim ogün çok söylenmişti bana.sanki çıkacakta kampanya ilanını okuyorum die vıdı vıdı yemişti benişimdide şaştı kaldı.zaten şuan kimse inanmıyordaçarşambaya kadar kargoyla bir zarf gelicekmiş.o zarfa bilgilerimi doldurup geri aynı adrese kargolayacağım.sonrada ürünlerin adresime gelmesini bekleyeceğimöyle bir zamanda oduki bu set tamda ihtiyacımın olduğu andaydı.şükürler olsun rabbimeee

tebrikler canım, sizin adınıza çok sevindim, iyi günlerde kullan

darısı bizlerin başına

ziromaniye koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dun hemen btırmısler
sanırım her hafta oluyor burada yarısma

canım bu kampanya bıttımı ayrıca tebrık edıyorum senı

Ariel, Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizin renklerini gururla korur. Nevin Yanıt 2012 Londra Olimpiyatları’nda ülkemizin renklerini gururla taşıyacak. Siz de bu heyecana ortak olmak için “Ariel ile Renkleri Koru” uygulamasına katılın, hem yarışın hem Ariel Parlak Renkler 5 Kg kazanma şansı yakalayın!
https://www.facebook.com/ArielTurkiye

Ülker ile hep birlikte Sertab Erener Klasik Türk Müziği konserine
Ülker ürünleriyle yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerinize 2 adet Sertab Erener ile Klasik Türk Müziği ziyafeti bileti Ülker'den size hediye. Detaylı bilgi www.ulker.com.tr'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…