bencede canm sans ama keske arada bızede bısey gonderseler sana baya bısey gelmıs bakalım kısmet belkı bı gun gelır bızede pekı gelecegını nasıl anlıyosun anketten sonra gelıo demı yanı orda adresınıze postalanacak falan yazıo mu
kampanya daveti gelio tıklayıp kabul ediosun ama gec kalırsan bitmiş olabilio o gün icinde yapmak gerek sonra gönderecekleri şeyleri okuosun bekliosunkızlar bu arada daffny 3. kere numune yolladı deli mi ne bunlar yaa
mutfakeşyası seti kazanan arkadaşı tebrikk ediyorum
çok çok teşekkür ederim.darısı sizlerinde başına.gördüğünüz kampanyalara amann bana hiç çıkmaz sakın demeyindüşünebiliyormusunuz sadece 3,50 tlye 2 paket lays aldım ki biz öle cips falan tüketen bir aile değilizde.sadece kampanyayı gördüm şansıma dedim.ama eşim ogün çok söylenmişti bana.sanki çıkacakta kampanya ilanını okuyorum die vıdı vıdı yemişti beni şimdide şaştı kaldı.zaten şuan kimse inanmıyorda çarşambaya kadar kargoyla bir zarf gelicekmiş.o zarfa bilgilerimi doldurup geri aynı adrese kargolayacağım.sonrada ürünlerin adresime gelmesini bekleyeceğim öyle bir zamanda oduki bu set tamda ihtiyacımın olduğu andaydı.şükürler olsun rabbimeee
kızlar şefler soruyorun cevaplarını bilen yokmu ya
dun hemen btırmıslerziromaniye koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrr
az önce bir mesaj aldım lays migros mutfagımı yenile kampanyasından ikramiye kazandınız son başvuru tarihi 12 temmuz dieverdikleri numarayı aradım hemen ama mesai saatlerinde aramak gerekiyomuş.migros genel müdürlüğünü aradım.vestel buzdolabı,fırın,bulaşık makinesi ve fırın ogün kampanyayı gördüğümde 2 adet lays fırından alınca katılınıyodu.eşimde söylenmişti ne gerek var alma sanki çıkıcakmı bilmem ne die
ben şimdi sabahı nasıl edicem arayıp bilgi alıcam başvurumu yapıcamçok sevindim ya.buzdolabım bu hafta su akıtmaya başlamıştı servis çağırmayı düşünüyodum.inş iyi bi buzdolabıdırda işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?