Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sütaştan bardak kazanan arkadaşlar
yarışma 1 temmuzda sonlanacakmış ve gönderimler o tarihten sonraki iki hafta içinde olacakmış bilginize

kızlaaarr ben yarın akşam memlekete gidiyorum oğluşumla, heralde giremem bisüre.. ama arada bir bakmaya çalışırım.. beni unutmayın anaccııımmm :) bide dua edin sağlıkla sıhhatle varalım :)

Organik Bakım
Güneş Kremleri Ödüllü Twitter Yarışması Yarın Başlıyor!

28 Haziran tarihinde saat 14:00’te ve 29 Haziran tarihinde saat 15:00’te düzenlenecek Twitter yarışmasında sorulacak sorulara ilk doğru cevap veren birer yarışmacı EStore Organic | Ana Sayfa sayfasında yer alan ‘’Güneş Koruyucu Ürünler’’ kategorisinden dilediği bir ürünü ücretsiz hediye olarak kazanacak.

Yarışmayla ilgili gelişmeleri ve kazananları şirketin Twitter adresinde bulunan Twitter hesabından takip edebilir, yarışmayla ilgili sorularınızı ise @GunesKremleri Twitter hesabına gönderebilirsiniz.

Kilo yönetimine yardımcı etkisi ile tasarladığımız Doğadan 7 Otlu Karışık Bitki Çayı içerisinde hangi bitkiler bulunuyor? Doğru cevabı veren tüketicilerimiz arasından belirleyeceğimiz 25 kişiye Doğadan Plaj Çantası hediye ediyoruz.

cevap:
1.Kekik,
2.Yeşil Çay (Metabolizma hızlandırıcı etkisi vardır),
3.Biberiye,
4.Funda Yaprağı,
5.Mate Yaprağı,
6.Kiraz Sapı (zayıflamaya yardımcı olur),
7.Isırgan Yaprağı (yağ yakımını kolaylaştırır).

Son düzenleme:
canm benm katıldıgım seyler oldu ama hıc gelmedı bana danıno kampanyasındanda gelmedı anlamadım bende sıtenın ısleyıs sıstemını

cnm kafalarına göre davt atıolar benle bir üye olan arkadasıma hicbisi gelmedi bugune kadar bana gelenler raid otomatik sprey gliss bakım seti nesfit sepet icinde bebek 3d gözlükler vaselin seti şimdide colgate gelecek yani anlayacagın biraz şans sanırım

bencede canm sans ama keske arada bızede bısey gonderseler sana baya bısey gelmıs bakalım kısmet belkı bı gun gelır bızede pekı gelecegını nasıl anlıyosun anketten sonra gelıo demı yanı orda adresınıze postalanacak falan yazıo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…