hayır anketlere katılıyorum ama hediyeler kampanya davetini kabul edince gelio mailime davet gelio
Canım bu ödüllümü?
ne şirin bişey tam yazlık :) bunu kim gönderio? bide şu hediyemoyu çözemedim yhaaa(
Prima’dan hamilelere özel Prima bebek bezi, Anne Oluyorum DVD’si, ve Annelik Rehberi ile Tupperware, Wenice, Vodafone, Ariel Professional gibi pek çok markadan hediye ürün ve indirim kuponundan oluşan “İlk Hediyem Prima Dünyası’ndan” paketi ücretsiz dağıtılıyor. Tek yapmanız gereken Prima Dünyası hayran sayfasına gelip "İlk Hediyem" uygulamasına katılmak.
arkadaşlarrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr son kez anlatayım bidaha sormayın sayfaları mesgul etmeyelim bakın şimdik hediyemo ya face ile baglanın ücretsiz ceklerden lildyanayı secil ve telefon tyada maile yollayın istediginiz birine yada kendinize sonra lidyanaya üye olun kargo yok 10tllikti o yüzük ve ben para vermeden aldım ama su an stokta yok 1 2 tl ye küpe filan alabilirsiniz yada yüzügün stoga girmesini bekleyin olay böyleee
ücretsiz çekler bölümü aktif görünmüyor sanırım belli bir limit var sabah tekrar denemek lazım
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr lidyana.com'dan BEEEN BUNA BAYILDIIIIMMM. BEN BUNU NASI ALICAM ??? 2 tane indirimkuponu gönderdim kendime ama 75 tl ve ustunde 20 tl olabilir dioooo ..
Lidyana | Bilezik Pieces Gümüş Renk Zegh Must Bileklik
napcaz şimdii??
lidyanadan bende bunları aldım gelirse eğer hediye edicem dostlarıma,
Eki Görüntüle 456801
Eki Görüntüle 456802
Eki Görüntüle 456803
haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum
milupadan kazandıklarım...Eki Görüntüle 456747
kaç günde gelmişti canım hediyelerin
[sıze=3]lidyanadan bende bunları aldım gelirse eğer hediye edicem dostlarıma,
Eki Görüntüle 456801
Eki Görüntüle 456802
Eki Görüntüle 456803
haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?