Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm firmalar zaten tanınmak ve reklamasyon ortaya çıkarıyor bu kampanyaları zaten bunları tv de dakikasına milyarlarca vermektense sanal alemdeki bu reklamlar bence çok cüzi bir rakam

sayende biz bu firmayı ve sitesini tanıdık örneğin koskoca Markafoni bilmiyormuydu 100 TL altlimitli 25 TL çekin altlimitsiz kullanıldığını ama bir kaç gün gözyumdular kendilerini tanıttılar daha sık alışveriş yapmaya başladık

Hem üzümünü yiyip hem bağcıyı dövenlere lafım yok

kendi fikrimi söyliyeyim..eğer kısıtlı bi kampanyaysa işte ne bileyim ilk 10 gibi sürekli aynı kişi bi kaç hesabıyla her seferinde katılıp kazanıyorsa ben buna açgözlülük derim.amaaaa limitsiz bir kampanyaysa hele hele alışveriş yapan sırf kendine değil başkaları içinde alıyorsa bunun adı açgözlülük değildir bana göre..

trendyol bi ara tvde 20 lira çek kampanyası yapıyordu hatırlayanlarınız vardır.kendim bir sürü hesap açıp bir sürüde alışveriş yaptım.bebeği olanlara,arkadaşlarıma,eşime,dostuma..bu açgözlülükmü şimdi.bence değil.firmalar salak değil onlarda biliyorlar bunun böyle olacağını.bi arkadaşta yukarda demiş reklam için bunların hepsi.kasmayın arkadaşlar kendinizi...

valla hepiize laf attı beni savunanların hepsi yagmacıymıs arkadasa göre ne diyim allah affetsin haberi yok bişiden

şuan site davet göndermiyor hata veriyor galiba değiştiriyorlar prosedürü :)

ben de kargolarımı bekliyorum heyecanla valla, aynı adrese gönderdim yalnız bilmiyorum gönderirler mi.

eşi bu tarz kampanyalara katılamayanlar, ya da e-mail kullanamayanlar napcak?

dayanamıyacağım..firmalar açıkları olan kampanyalarını düzeltsinler..bence alanda bişi göremiyorum firmanın açığıdır bu....alan arkadaş nasıl yaptığsan uğraşıp yyapmışsın..güle güle kullanın...
lidyanadada açık vardı adamlar 2 gün sonra limiti yükseltiler..açık varsa kapasınlar firmalar.....
burdan laf yetiştireyim derken depreme tutulddum gene muğla sallandı allahıım sen bizleri koruu

bak arkadaşım ben ozgeozge adlı arkadaşı ne tanırım ne de bilirim kim haklı kim haksız diye bir şey de söylemedim taraf da tutmadım tekrar okursan yazdığımı ikinize de hak verdim verilceği yerlerde. Yağma yapan insan gelip ztn buraya öyle gerine gerine yazmaz sanmıyorum sen de moneyclub tan almışsın ona bakarsan bi arakadaşımız snn de açığını yakalamış bu durumda sen haklı mı oluyosun ki çamur at izi kalsın felsefesini uygulama kimseye madem haktan bahsediyorsun.Migrosun yaptığı da bir kampanya biz de bekliyoruz pc başlarında sen 3 tane alcağına 1 tane al çekil madem bize de sıra gelsin değil mi şimdi diyeceksin ki royaller her karta yüklendi ama sen o kartları kullanmıyo musun tıkla kazan olduğunda fln kullanıyosun ben işte onu kastediyorum bu dediğimde onu dikkate al. Burası da bir kampanya yeri herkes 1 tane alcak 2 tane alcak diye bi sınır yok evet bir arkdaş da bahsetmiş 10kişiyle sınırlı ya da aileden biri katılabilir deyince bilgisayar teknolojilerini kullanarak onalrı atlatmaya çalışanlara lafım yok hiç onlar haksızlığın daniskasını yapanlar işte yani arkadaşım diyeceğim o ki kimseyi yargılama yarın öbür gün sen de yaparsın ona benzer bşy ama farkında bile olmazsın sana normal gelir halbuki hepsi aynı kapıya çıkıyodur.Kimseye laf atma bu durumda bu topik bir tartışma sayfası değil kim ne yapıyorsa yapsın ha bana dokunmayan yılan bin yaşasın de demiyorum ama ortada hiç de büyütülecek bir şey yokken herhalde arkadaşı yanlış anladın ki ben de açıklama yapmasaydı senin destekçin olacaktım ama durum öyle değilmiş işte büyütülecek hiçbir şey yok.Boşuna düşman olmayalım birbirimize

kızlarrr veet seti kazanmışım yeni gördüm bugün acaba ne gönderiyorlar merak ettim daha önce kazanan oldu mu canlarım

bu nası bi konu ya kaç sayfa olmuş.yeni gördüm ben.
bu arada 10 tl çekleri olan daybuday hesaplarım var.isteyene verebilirim.

lutfen cek vede alısverıs muhabbetlerınızı dıger acılan topıkte yazısın,cunku ılgılenmeyıp alısverıs yapmayan kısılerın burda sayfalarca okuması gercekten sıkıcı oluyor ve konu dagılıyor.ayrıca lımıtsız olan alısverıslerde herkes dıledıgınce alır bunu burda herkes yapıyor,bırı yaptıgını acıklayınca bunun adı acgozluluk oluyor.bu durum kımseyı ılgılendırmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…