cnm firmalar zaten tanınmak ve reklamasyon ortaya çıkarıyor bu kampanyaları zaten bunları tv de dakikasına milyarlarca vermektense sanal alemdeki bu reklamlar bence çok cüzi bir rakam
sayende biz bu firmayı ve sitesini tanıdık örneğin koskoca Markafoni bilmiyormuydu 100 TL altlimitli 25 TL çekin altlimitsiz kullanıldığını ama bir kaç gün gözyumdular kendilerini tanıttılar daha sık alışveriş yapmaya başladık
Hem üzümünü yiyip hem bağcıyı dövenlere lafım yok
valla cnm haklısn ama nerelere cekildi laf ayrıca eltim aradı az önce kargosu gelmiş cok tesekür etti bu olayın üstüne korgo gelmesi cok iyi oldu sevindim en azındannn
kendi fikrimi söyliyeyim..eğer kısıtlı bi kampanyaysa işte ne bileyim ilk 10 gibi sürekli aynı kişi bi kaç hesabıyla her seferinde katılıp kazanıyorsa ben buna açgözlülük derim.amaaaa limitsiz bir kampanyaysa hele hele alışveriş yapan sırf kendine değil başkaları içinde alıyorsa bunun adı açgözlülük değildir bana göre..
trendyol bi ara tvde 20 lira çek kampanyası yapıyordu hatırlayanlarınız vardır.kendim bir sürü hesap açıp bir sürüde alışveriş yaptım.bebeği olanlara,arkadaşlarıma,eşime,dostuma..bu açgözlülükmü şimdi.bence değil.firmalar salak değil onlarda biliyorlar bunun böyle olacağını.bi arkadaşta yukarda demiş reklam için bunların hepsi.kasmayın arkadaşlar kendinizi...
cnm firmalar zaten tanınmak ve reklamasyon ortaya çıkarıyor bu kampanyaları zaten bunları tv de dakikasına milyarlarca vermektense sanal alemdeki bu reklamlar bence çok cüzi bir rakam
sayende biz bu firmayı ve sitesini tanıdık örneğin koskoca Markafoni bilmiyormuydu 100 TL altlimitli 25 TL çekin altlimitsiz kullanıldığını ama bir kaç gün gözyumdular kendilerini tanıttılar daha sık alışveriş yapmaya başladık
Hem üzümünü yiyip hem bağcıyı dövenlere lafım yok
valla cnm haklısn ama nerelere cekildi laf ayrıca eltim aradı az önce kargosu gelmiş cok tesekür etti bu olayın üstüne korgo gelmesi cok iyi oldu sevindim en azındannn
cnm sen siparişi ne zmn çıktın bnm siparişim hala hazırlanıyor görünüyor
cnm sen siparişi ne zmn çıktın bnm siparişim hala hazırlanıyor görünüyor
cnm oyuncak yollamıstım ogluna oyuncak araba hemen gitmiş ama gününü bilemem ama cumadan önce diil o kesin
cnm oyuncak yollamıstım ogluna oyuncak araba hemen gitmiş ama gününü bilemem ama cumadan önce diil o kesin
ben ayın 5 çıkmıştım kampanyayı söyleyen zaten bendim
5 yada 6 ozaman gününü hatırlayamam cnm
ben buraya gelene kadar o yazdığınız kampanyaları çoookktan görmüş oluyorum.bana o cevabları verende senle aynı çanağa tükürenler işte tabi cevap verecekler.hepiniz aynısınızda ondan.bozacının şahidi şıracı die boşuna dememişler.kampanyalara katılmakla 15-20 hesapla yağma yapmayı aynı kafeye koymabnı üstün zekana bağlıyorumcevap vermiyim diorum ama aranıyosunuz resmen.....
teşekkür etmek istedim sana o zaman , bebişimi beklerken ufak tefek şeyler için çooooooooooooooooooook iyi oldu
dayanamıyacağım..firmalar açıkları olan kampanyalarını düzeltsinler..bence alanda bişi göremiyorum firmanın açığıdır bu....alan arkadaş nasıl yaptığsan uğraşıp yyapmışsın..güle güle kullanın...
lidyanadada açık vardı adamlar 2 gün sonra limiti yükseltiler..açık varsa kapasınlar firmalar.....
burdan laf yetiştireyim derken depreme tutulddum gene muğla sallandı allahıım sen bizleri koruu
geçmiş olsunnn , umarım bir şey olmamıştır , çok çok geçmiş olsunn ,
bu kampaylar ile ilgili fikir belirtmek istemedim ama , boş yere suçlanmış arkadaş, ürün gelirse gelir gelmezse gelmez ki hem sınırlı değil hemde şu sistemde firmalar sanki çok masum daaaa ,peeeeeeeeehhhh reklam bunlar reklammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?