Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar merhaba,uzun zamandır artık birşey kazanamıyorum diye topiği takip etmeyi bırakmıştım geçen hafta hero baby yaz şenliğinden bebek meyveleri kazandım,aramızda çıkan biri varsa ne kadar zamanda geldi tam olarak ne yolladılar yazabilir mi teşekkürler

kızlarr yedigünün cevabı, amasya misket elması :) olsada yesekk

[h=6]Yedigün
[/h][h=6]Yedigün ürünlerinden de tanıyacağınız, bir yıl meyve verirse diğer yıl meyve vermeme özelliğiyle bilinen elma çeşiti hangisidir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine mail atan 1., 41., 141., 171., 217., 267. ve 307. kişi Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada! Takipte kalın![/h]

Fikirsensin
Merhabalar, Haziran ayı boyunca projelerimizi paylaşarak bizden Swatch marka kol saati kazanan katılımcılarımız belli oldu. Hediyelerini en kısa sürede ulaştıracağız:) Herkese destekleri için çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan 3 şanslı katılımcımızın isimlerini buradan paylaşıyoruz:

Beren Tekin

Sevil Arslan

Emine Parlakbudak Kuran

Kazanan katılımcılarımızın bize mesaj olarak adres ve iletişim bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz.

Sevgiler...

MAGGI® BULYON ile PİLAV FESTİVALİ boyunca birbirinden lezzetli ve yaratıcı pilav tariflerini bizimle paylaşan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz.
1 Sertaç İzmitlioğlu
2 Zehra Özgönül
3 Nurcan Arı
4 Seher Canbolat
5 Hümeyra Nazlı Özyılmaz
6 Demet Türkoğlu
7 Şehrinaz Karasakal
8 Şükran Altun Battal
9 Ayşegül Gürpınar
10 Şebnem Arı Baykal
11 Birsen Gürbüz
12 Nur Şahmeran
13 Buket Fışkın
14 Birgül Erdoğan
15 Zehra Şener
16 Sena Çaylak
17 Gülsüm Narlı
18 Dilek Karaman
19 Serap Engel
20 Ayfer Kartal
21 Hatice Özkan
22 Aslı Özdemir
23 Hesna Yöndem
24 Nasır Şahin
25 Songül Köse
26 Aysun Düzgün
27 Esra Saçlı
28 Ahmet Budak
29 Ayten Saner
30 Yağmur Özer
31 Nilar Gök
32 Nefise Haspalalı
33 Emine Şen
34 Başar Karavelli
35 Özge Erdem
36 Seyran Davarcı
37 Özgür Köse
38 Derya Soyupak
39 Cemile Okşar
40 Güllü Balcı
41 Nevin Uçukoğlu
42 Nihal Erbakan
43 Hatice Kaçar
44 Nilay Altun
45 Gülsen Narlı
46 Ebru Şanlı
47 Birsel Türkmen
48 Nuray Karapıçak
49 Tuğba Baltacı
50 Aylin Durmaz Akın
51 Ayşegül Baltacı
52 Başak Kıran
53 Zeynep Çeşmeci
54 Yağmur İpar
55 Nazmiye Demirtaş
56 Ferdi Seymen
57 Deniz Anya
58 Arzu Yıldız
59 Gönül Akyüz
60 Kübra Yaman
61 Semiha Özaltın
62 Serap Uçukoğlu
63 Gözde Koşanay
64 Ergül Baykaran
65 Melike Ertunç
66 Kamil Baltacı
67 Havva Yiğit
68 Neval Çetnkaya
69 Havva Göktaş
70 Gamze Akıncıoğlu
71 Aynur Mor
72 Yusuf Işık
73 Mustafa Mesta
74 Sultan İbiş
75 Özlem Öztan
76 Banu Özen
77 Zeynep Duran

Sevgili Mavala Türkiye Takipçileri, yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan nişan, düğün, mezuniyet geceleri ve özel davetleri düşünerek, 10 Temmuz Salı günü saat 14:00' da sayfamızda hoşunuza gideceğine inandığımız bir yarışma düzenliyoruz. Yarışma günü ve saati yayınlayacağımız yönlendirmenin cevabını aynı gün saat 16:00' a kadar bulker@santekozmetik.com adresine doğru olarak gönderen 50., 100. ve 150. kişilere sevgili Özge Ulusoy' un birbirinden şık elbiselerinin sponsoru www.davetcokelbisemyok.com' dan bedenlerine uygun birer adet elbise hediye ediyoruz. Hepinizi Hediyeli Yarışmamıza Bekliyoruz! | Facebook

09 Temmuz 2012 – 09 Ağustos 2012 tarihleri arasında Jollytur resmi Facebook sayfasına JOLLY TUR | Facebook girin, formu eksiksiz doldurun ve Likya’ya neden Likya isminin verildiğine dair mitolojik bir metin kurgulayın.

En iyi metin sizin olsun ve Jollytur sizi Likya Tur’una çıkarsın.

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI:

Club Jolly Turizm ve Tic. Ltd. Sti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler, katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile büyük ödül verilmez.

Kampanya kapsamında, 09.07.2012 (Saat 00:01) – 09.08.2012 (Saat 23:59) tarihleri arasında Türkiye genelinde JollyTur’un resmi Facebook sayfasında (ücretsiz) bulunan kayıt formunu Ad, Soyad, Telefon, E-mail bilgilerini eksiksiz doldurduktan sonra, ödülü kazanmak için Likya’ya neden Likya isminin verildiğini anlatan mitolojik bir metin kurgulanacaktır. Metin maximum 750 karakter ile sınırlı olmak zorundadır. Tüm metinler toplanacak ve JollyTur’un tayin edeceği bir jüri ekibi tarafından ‘en iyi 10 metin’ e düşürülecektir. En iyi 10 metin, yine Facebook üzerinde albüm paylaşımı şeklinde yayınlanacaktır. Halka açık yayınlanan metinlerden en çok beğenilen (Facebook Beğen Butonu) birinci seçilecek ve kampanya sonunda kazanan hikaye (kişi) Tatil | Erken Rezervasyon Tatil | Tatil Otelleri | Tatil Fırsatları | Erken Rezervasyon 2012 | Kış Otelleri | Termal Oteller | Yurtdışı Tur | Otel Rehberi | Kültür Tur | Online Rezervasyon üzerinden duyurulacaktır. Kampanyaya katılım 1 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

ELLE STYLE AWARDS 2012 adayları açıklandı. Oy vererek geceye katılacak 10 şanslı kişiden biri de sen olabilirsin. Yılın bu en önemli moda olayında kırmızı halıdaki yerini almak için ELLE STYLE AWARDS sayfasından favori adayına oy ver, 7 Aralık 2012’deki ödül töreninde yıldızlarla birlikte muhteşem bir gece geçir.
ELLE Türkiye | Facebook

Takipçilerimizi seviyoruz ve sizlerle daha iyi yerlere gelebilmek sürekli çalışıyoruz ve çalışıyoruz. : )

Sayfamızın takipçilerine özel hediyeler sizleri bekliyor! Etkinliğimize katılanlar arasından seçilcek;

1 kişiye;

Mavala Cuticle Cream – Tırnak Eti Yumuşatıcı Krem

1kişiye;

Mavala Mavaderma – Tırnak Uzama Hızlandırıcısı

ve 5 kişiye sizin için hazırladığımız özel hediye paketi.

Beğenin yorum yapın kazanın! Duvar Fotoğrafları | Facebook

Neşeli Ayaklar 2 ile ilgili soruyu ilk doğru cevaplayanlardan olun, harika ödüller kazanın. Testi hemen çöz, 25 adet Happy Feet 2 boyama kitabı,
10 beslenme çantası ve 2 adet çantadan
birine sahip olma şansı yakala!

Mumble'ın oğlunun adı nedir?

CEVAP:ERİK

http://www.ttcocuk.com/

ŞARTLARIMIZ ÇOK BASİT SADECE SAYFAMIZI BEĞENİP PAYLAŞIYORSUNUZ...
2 bebek bodysi hdiye
Duvar Fotoğrafları | Facebook

çocuklar için şapka hediyeli bir kampanya sanırım tam bakamadım
https://apps.facebook.com/minovepatitatilde/

yaa kızlar bu konu çek topiğinde konuşuluyo biliyorum ama valla 1 tane sorcam ,bu anne lütfendeki anneparayı bulamıyorum,ödeme yapcam ama olmuyo ,alt limitm,i var ,ben niye bulamıyorum ..yardım litfeenn ..

"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihliler aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Deniz Küçük - Perihan Tekeli - Sündüz Demir - Hakan Yücelen - Elvan Balcı Tebrik ederiz!

cnm bunun cevabı ne yazabilirmisin ?

MOSCHINO

BLUEMARINE

TERANI

PRADA

VERSACE

markalar bunlar davet çok elbisem yok si,tesinde daha da var ama 5 tanesi yeterli

AMK Spor Dergisi
Sony Xperia S 32 GB | Resmi yarışma
|Kazanan yarışmacıya ödülü video çekilerek yollanacaktır ve sayfada video kaydı paylaşılacaktır.|
Sayfa Çekiliş Numarası : (06)
-Çekilişte +15 yaş sınırlaması vardır [15 yaş ve üstü olmanız gerekir]
Bu Yarışmaya Katılmak Için Bu Maddeleri Uygulayın!
... 1. Fotoğrafı Beğenin.
2. Fotoğrafı Paylaşın!
3. Sayfayı Beğen. ( AMK Spor Dergisi )

-Kazananlar yapılacak çekiliş ile belirlenecektir.
-Kazananlar yukarıdaki maddeleri uyguladıysa iletişime geçilecektir.
-Yukarıdaki maddeleri uygulamayan çekilişe katılamaz.
İyi Şanslar!

Not:Sahte hesaplardan yarışmaya katılanların hediyesi verilmez.
Daha önce kazanan yarışmacılarımızdan referans almak için sayfaya mesaj çekebilirsiniz.

---------------------------------

Doktoramcam'dan yaz sürprizleri başlıyor! İlk sürpriz 0-6 ay arası bebeklere. 10/07/2012 Salı günü saat 15:00'da soracağımız soruya doğru cevap verin. Oyuncak sponsorumuz Toyzzshop'tan harika hediyeler kazanın. Yarışmaya katılmak için bu iletiyi beğenip kendi duvarınızda paylaşmanız gerekmektedir. Sadece beğenen ve paylaşanlar ödül kazanacaklardır.

beğenip paylaşıvcaz bide anketi cevaplıcaz anket cevabı çocuk felci olcakmış

Son düzenleme:

günde 10o kez bu oyunu oynadım ve kazanamadım pes bana:26:

ya yeter artık bu siteye inanmayın yalancı bi site ıphone vercem dedi herkesi kandırdı sakın beğenip paylaşmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…