teşekkür etmek istedim sana o zaman , bebişimi beklerken ufak tefek şeyler için çooooooooooooooooooook iyi oldu
geçmiş olsunnn , umarım bir şey olmamıştır , çok çok geçmiş olsunn ,
bu kampaylar ile ilgili fikir belirtmek istemedim ama , boş yere suçlanmış arkadaş, ürün gelirse gelir gelmezse gelmez ki hem sınırlı değil hemde şu sistemde firmalar sanki çok masum daaaa ,peeeeeeeeehhhh reklam bunlar reklammmm
valla cnm edilen hakaretleri okudunuz yok tükürseler yagmur sanırmısım yok yagmacıymısım hepsi gerekli mercilere iletildi cezasını alacak özür dilemezse
valla cnm edilen hakaretleri okudunuz yok tükürseler yagmur sanırmısım yok yagmacıymısım hepsi gerekli mercilere iletildi cezasını alacak özür dilemezse
selam yine aynı arkadaş sanki pusuda bekliyor ne zaman firma açığı olan bir kampanya paylaşılsa hooppp geliyor ve başlıyor yazmaya ve nerede duracağını bilmeden bodoslama dalıyor.konu rahatsız ediyor olabilir kendince haklı da (!) olabilir. ama sınırları aşıyor aynı çanağa tükürenler ne demek nasıl bir lügattır bu. nasıl fütursuzca savurabiliyor laflarını ben şimdi geldim topiğe okudukça gözlerim böyle oldu.
hemen kötü içerik diye bildirdim. kimsenin bu lafları yazmaya hakkı yok. klavye kahramanlığına gerek yok.
selam yine aynı arkadaş sanki pusuda bekliyor ne zaman firma açığı olan bir kampanya paylaşılsa hooppp geliyor ve başlıyor yazmaya ve nerede duracağını bilmeden bodoslama dalıyor.konu rahatsız ediyor olabilir kendince haklı da (!) olabilir. ama sınırları aşıyor aynı çanağa tükürenler ne demek nasıl bir lügattır bu. nasıl fütursuzca savurabiliyor laflarını ben şimdi geldim topiğe okudukça gözlerim böyle oldu.
hemen kötü içerik diye bildirdim. kimsenin bu lafları yazmaya hakkı yok. klavye kahramanlığına gerek yok.
evet tatlım ben asla kötü bişi yazmadım karsılık olarak gerekli yerlere ilettim sadece allah affetsin mahalle agzı laflar cok yakışıksız ve bunları yazan 3 cocuk annesi bir kadın allah bilsin artık
hobby de helen kırmızıyı yaptm arkadaşlar
Bende nasıl kampanya falan kazanabilirim ilk kez tıkladım girdim bu konuya
kızlar,bu kadınlar kulubu sitesinde başka kampanyalar için hangi syaflar varsa atarmısınız ? birkaç yerde öbür sayfaya yazın gibi yazmışsınız.verebilirmisiniz ?
kızlar,bu kadınlar kulubu sitesinde başka kampanyalar için hangi syaflar varsa atarmısınız ? birkaç yerde öbür sayfaya yazın gibi yazmışsınız.verebilirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?