Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende anne lütfenden 30 liralık bez aldınm 2 tane o gelmedi bedavaya aldığım oyuncak geldibugün arayıp ilgilendiler...

avon kremleri gelen aarkadaşlar istanbuldamısınız...eğer öleyse hangi semttesiniz...ben avrupa yakasındayım...
bu arada güle güle kullansın hediye etttikleriniz...

yehoooooooo annelütfen den siparişler geldi, söyleyen paylaşan kişiye çok çok teşekkür ederim , ufak tefek ama inanın çok mutlu oldum yaaa, biberon fırçası , göğüs pedi felen almıştım , valla siteyede helal olsunnnnn.tekrar teşekkür ederim paylaşan kişiye

canım nasıl gönderiyolar siparişle mi geldi.ben de anne adayıym da

ben arkadaslarıma filan haber verdim burdan birkaç kişiye mesajla da söyledim bana da anca 1 tane geldi ona da şükür artık ne yapalım :)

canım nasıl gönderiyolar siparişle mi geldi.ben de anne adayıym da

canım anne lütfen de davet ettiğin kişi 10 tl lik hediye çeki kazanıyor , bu arada 7-11 temmuz arasında kargo da ücretsiz idi, bende kampanyayı bu topic ten gördüm , eşimi davet etmiştim birde , kargolarımda bugün geldi, çok hoş oldu ,kargo bedava kampanyası devam etmiyordur sanırım ama davet çeki hala veriyorlar herhalde , dilersen davet gönderebilirim , en azından bebek bezini veya başka bişeyi indirimli alabilirsin ,

selam

annelütfen.com siparişlerim geldi

avon kremlerim geldi daha da gelecek bu arada ankaradayım istanbul dışını da gönderim başlamış. yalnız kremler +45 yaş
artıkım elime ayağıma sürerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…