Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar,şu omo kadınlar ekulubunun nun facesine girdim.kadınlar kulubu üyelik filan diyor hediye kazanmak için,nerelere tııklamam gerek

CEVAPLARINU BİRTÜLÜ BULAMAIYORUM YARDIMM ;

1.Çamaşırlarınızı yıkamadan önce renklerine göre ayırıyor musunuz?

Her zaman renklerine göre ayırarak yıkarım.

Çok fazla önemsemem, farklı renkleri bir arada yıkayabilirim.

Renk ayrımı yapmam, hepsini birlikte yıkarım.

Benim için sadece beyazlar önemli, geri kalanları ayırmadan yıkarım.

2.Özellikle kış aylarında çekilmez hale gelen sert su problemine karşı neler yapıyor sunuz?

Çamaşır makinemde kireç çözücü kullanıyorum.

İçinde suyu yumuşatmak için kireç önleyici olan bir deterjan kullanıyorum.

Çamaşır makinemde kesinlikle böyle maddeler kullanmıyorum.

Kendi geliştirdiğim yöntemlerle çamaşır makinemi koruyorum.

3.Sıvı deterjanın avantajlarından haberdar mısınız?

Sıvı deterjanın daha avantajlı olduğunu düşünmüyorum.

Sıvı deterjan mükemmel temizlik sağlamasının yanı sıra suda daha iyi çözünüyor ve kalıntı bırakmıyor. Ayrıca çamaşırların yıpranmasına ve renklerinin solmasına engel oluyor.

Sıvı deterjan, toz deterjan kadar iyi temizlemiyor.

Sıvı deterjan kullanmıyorum

4.Toz ve sıvı deterjanların yıkama performanslarını biliyor musunuz?

Sıvı deterjanlar toz deterjanlara göre 4 kat daha fazla çamaşır yıkar diye biliyorum.

Toz deterjanlar sıvı deterjanlara göre daha iyi temizliyor.

Sıvı deterjanlar toz deterjanlara göre daha ekonomik.

Sıvı deterjanı toz deterjana tercih ederim.

5.Kıyafetlerdeki yıkama talimatlarını dikkate alarak sıcaklık seçiminize dikkat ediyor musunuz?

Kıyafetlerimin yıkama talimatlarını mutlaka okurum.

Hangi çamaşırın hangi sıcaklıkta yıkanacağını artık biliyorum bakmama gerek kalmıyor.

Yıkama talimatına göre değil kendi bilgime göre yıkıyorum.

Yıkama talimatlarını kıyafeti alır almaz kesiyorum.
YARDIM KIZLARRR LÜTFEN

Her zaman renklerine göre ayırarak yıkarım.
Sıvı deterjan mükemmel temizlik sağlamasının yanı sıra suda daha iyi çözünüyor ve kalıntı bırakmıyor. Ayrıca çamaşırların yıpranmasına ve renklerinin solmasına engel oluyor.
Sıvı deterjanlar toz d
eterjanlara göre daha ekonomik.
Kıyafetlerimin yıkama talimatlarını mutlaka okurum

şunları dene cnm bi

her zmn renklere göre ayırıyorum
Sıvı deterjanlar toz deterjanlara göre 4 kat daha fazla çamaşır yıkar diye biliyorum.

Kıyafetlerimin yıkama talimatlarını mutlaka okurum

kızlar omo için gerektiği kadar yardımcı oluyorum ben isterseniz yazılanları bir okuyun ama omodaki kadınlar kulübünde

şu veronayı hangi günden başlayıp hangi gün bitirmemiz gerekiyor hediye kazanmak için+?birde cevabı nedir
günlük kampanya
1 10 50 doğru cevap ödülü alıyor yanlış hatırlamıyorsam
kazananlara bakıyorum kampanyacılar sıraya girmiş gece00 dan takibe başlıyolar 30 - 40 face hesaplarıyla
bugün kızılkule deyiz

herkese merhaba,
tatildeyim ama aklım hep sizde.
fırsat buldukça internete girmeye çalışıyorum.umarım kaçırdığım birşeyler olmamıştır.
bu arada ducrostan kazandığımı öğrendim ayrıca ülkerden galatasaray pegasus tribününe kombine kazaanlarda ilk yedeğim bakalım benim olabilecekmi.

buarada birisi bana şu omayu anlatabilirmi.
omonun facebook sayfasından mı giriyoruz. bu sorular nerede acaba bulamamdım da

Neşeli Ayaklar 2 ile ilgili soruyu ilk doğru cevaplayanlardan olun, harika ödüller kazanın. Testi hemen çöz, 25 adet Happy Feet 2 boyama kitabı,
10 beslenme çantası ve 2 adet çantadan
birine sahip olma şansı yakala

Mupped Anket

cevap: eric

15 yılı geride bırakıp 16ncı yıla girme ve artık sosyal medyada sizlerinde bizleri tanımanız şerefine size harika bir hediyemiz var!

Katılım şartlarımızdan öncelikle sayfamızı beğenmeniz ve Subpower.NET ailesine katılmanızı istiyoruz. Ayrıca bu link'i beğenerek paylaşmanızı ve değerli yorumlarınızı yazmanızı da istiyoruz.

Hediyemizin detaylarını, katılım süreci ve diğer bilgileri web sayfamızın haberler bölümünden yada aşağıdaki resimli linkten inceleyebilirsiniz.

Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

https://www.facebook.com/#!/pages/SubpowerNET/435241259854011

bu cevaplarla bende tamamlayamadım canım bilen var mı acaba :26:

Darısı başınıza kızlar :) Çamaşır makinesini kaptım. 15000 sanıyodum uyuyacaktım baktım 12000 miş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…