Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

düşüceği belliydi zaten bence:) o kadar kolay o hediyeleri vermezler.sanırım puan toplamanın belli bi limiti olucak günlük..mesela günde en fazla 300 puan gibi..mantıklısıda o zaten..böyle devam etseydi hediye yetiştiremezlerdi..

canım eğitim nerde? nasıl oluyor

canım eğitimler diye bi yazı var ona tıklıyosun videoların altında sorular çıkıyo.eğitim dedikleri o .3 kısımdan oluşuyo.5 yada 6 tane soru var hepsinde.3 kısmıda tamamlayınca puan kazanıyosun..

cvp yazmayı unutmuşumm

cvp-- bazz istasyonu ürünleri

kızlar sanırım dediğim gibi oldu.sınır getirildi.ne kadar paylaşım yaparsam yapayım aynı kaldı puanım.sanırım günlük puan kazanma limiti olucak...

1.Bebek ve Çocuk Halısı: Disney Çocuk ve Bebek: 169 Ior

2.Etnik Kilim: 7516 Natural

3.Makine Halısı: Jüpiter: 4074 Lila

hergün kampanya sayfsından aldım yolladm

1. resim = Bebek ve Çocuk Halısı: Disney Çocuk ve Bebek: 169 Ior
2. resim = El Halısı: Nice: 7301 Bej Kahve
3. resim = Makine Halısı: Jüpiter: 4074 Lila

Ben böyle yolladım.

kızlar cevaplar bunlar

1) Bir leke oluştuğunda, lekenin yerleşmemesi için anında müdahale ederek ıslak bir bezle siliyorum veya o anda varsa birazcık deterjan ile çitiliyorum.

2) Tül ve perdelere özel temizleme yöntemleri ve makine programları kullanıyorum.

3) Çamaşırı yükleme kapasitesine, çalışma süresine, sıkma şekline her zaman dikkat ederim.

4) Deterjanın performansı düşmemesi için fazla ürün alıp saklamıyorum.

5) Bebekler için olan deterjanları çocuğumun hijyeni ve sağlığı için tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…