kızlar cevaplar bunlar
1) Bir leke oluştuğunda, lekenin yerleşmemesi için anında müdahale ederek ıslak bir bezle siliyorum veya o anda varsa birazcık deterjan ile çitiliyorum.
2) Tül ve perdelere özel temizleme yöntemleri ve makine programları kullanıyorum.
3) Çamaşırı yükleme kapasitesine, çalışma süresine, sıkma şekline her zaman dikkat ederim.
4) Deterjanın performansı düşmemesi için fazla ürün alıp saklamıyorum.
5) Bebekler için olan deterjanları çocuğumun hijyeni ve sağlığı için tercih ediyorum.
1.Bebek ve Çocuk Halısı: Disney Çocuk ve Bebek: 169 Ior
2.Etnik Kilim: 7516 Natural
3.Makine Halısı: Jüpiter: 4074 Lila
hergün kampanya sayfsından aldım yolladm
her zmn renklere göre ayırıyorum
İçinde suyu yumuşatmak için kireç önleyici olan bir deterjan kullanıyorum.
Sıvı deterjan mükemmel temizlik sağlamasının yanı sıra suda daha iyi çözünüyor ve kalıntı bırakmıyor. Ayrıca çamaşırların yıpranmasına ve renklerinin solmasına engel oluyor.
Sıvı deterjanlar toz deterjanlara göre 4 kat daha fazla çamaşır yıkar diye biliyorum.
Kıyafetlerimin yıkama talimatlarını mutlaka okurum
2,eğitimin cvp larını yazdınızmı? aradım bulamadım, takıldım kaldım burda
2.nin sorularını yazarsan yardımcı olabilirim. çünkü unuttum hepsini kopyala gönder canım
kaptım derkennnnnn
cvp yazmayı unutmuşumm
cvp-- bazz istasyonu ürünleri
[h=6]ToyzzShop
[/h][h=6]Yarışmamız başlıyor!
Sorumuz ödüllü web sitemiz www.toyzzshop.com ile ilgili olacak.
Bugünün sorusu : Toyzzshop.comda En Çarpıcı Fiyatlar Burada sloganı ile her hafta farklı ürünlerde % 50 lere varan indirimler sağlayan "istasyonun tam adı" nedir?
Ana sayfamızda bulabileceğiniz sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen;
[/h]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?