Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar lütfen lütfen ceevap :) şimdi omo kadınlar kadnlar kulubunde ben bitek soruları cevaplıyarak puan kazandm.orda üye olunca da 75 puan vs. Diyor.nereye tıklamam lazım yardım yardım

arkadaşlar omo kadınlar kulubunde puanları nasıl toplluyorsunuz. yorum yap paylaş form doldur eğitimleri bitir gened ez zor gibi 12000 r ulaşmak. bu konuda tüyosu olanlar varmı. birde puanlar düşüyor demişsiniz. benim düşmedi. nenden düşüyor sizin puanlarınız

Teşekkür ederim,başka yapmam gerekern bir şey varsa söyler misiniz? :)

Teşekkür ederim,başka yapmam gerekern bir şey varsa söyler misiniz? :)

Daybuyday için ben bu kadar biliyorum valla Bir de şu her sitede olan arkadaş davetleri var tabii.. Aa bu arada böyle de bir olay var daybuyday de sitede sağda görebilirsiniz ben buraya da kopyaladım buyrun:

• Vodafone 20 TL hediye çeki kampanyasından yararlanmak için; Vodafone hatlarınızdan dbd yazarak 6666’ya gönderebilirsiniz.

• SMS ile gelecek hediye çeki kodunu “Hesabım” sayfasında yer alan “hediye çeklerim” menüsünden “hediye çekimi hesabıma yükle” ‘ye tıklayarak yükleyebilirsiniz.

• Hediye çekiniz 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerlidir. Hediye çekiniz başka çeklerle birleştirilemez ve bölünemez.

• Hediye çekinizi hesabınıza yükledikten sonra 30 gün içinde kullanabilirsiniz.

• Keyifli alışverişler dileriz.

Biliyorum bunu da kimi davet etsem diye düşünüyorum herkes biliyo bu siteyi.

kod geldi onu nereye yazacağım bir bilgisi olan var mı?
Tamam yaptım ama geçerli bir kod girin diyor.

Son düzenleme:
omo delirtti beniii ödüllerimizi vermeyecekler çünkü kural ihlali yaptık....offf offf ... en azından herşeyi sıfırlasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…