Arkadaşlar ben geçen hafta bugün bikini aldmı daybuyday'dan alığımdan beri tedarik sürecinde diyor.Ben de iptal ettirmek istedim.Not gönderdim.Şimdi daybuyday'ın müşteri hizmetlerini arasam açarlar mı bugün hafta sonu ya..
Müşteri temsilcileri çok iyi ilgileniyor. Çalışma saatleri yazar sitede...
Arkadaşlar ben geçen hafta bugün bikini aldmı daybuyday'dan alığımdan beri tedarik sürecinde diyor.Ben de iptal ettirmek istedim.Not gönderdim.Şimdi daybuyday'ın müşteri hizmetlerini arasam açarlar mı bugün hafta sonu ya..
1 hafta da gelmez zaten aldığın ürün.orda tahmini teslim tarihi yazar.yaklaşık 1 hafta 15 gün içinde gelir siparişin..
O kadarını da biliyorum,hafta sonu açarlar mı aramak istiyorum.
ben 4000 deyim cnm şayet düşmezse puanım anlamadğım konu şu katılım şartlarında stok adetleri yazıyor o haftalıkmıymış ben yarışma süresinde verilecek olan adet anladım.birde ya puanlarımız haftada sıfırlanırsa işte tüm bunlara cvp verseler... :)
kızlar bu fyonktaki dominos çikolatalı sufleyi deneyen oldu mu? hem geliyor mu hem de nasıl lezzeti?
avondan bana 2 tane krem geldi kokusu acayip güzelde bu krem ne işe yarıyo kızlar bir bilginiz varmı:2:
kızlar bu fyonktaki dominos çikolatalı sufleyi deneyen oldu mu? hem geliyor mu hem de nasıl lezzeti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?