Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben ekledım sizi nurşen d. ba.... facem. yenı uyeym dye eklemek ıstemezsnz balkı ama yenı dglm yazmadan takip edenlerdenm :)

yazmadan takip etmenin ziyaretcilikten farkı yokki ayrıca üye olalı 2 ay bile olmamıs neyse eklemedim zaten biz burda paylasım icin varız paylasmadan rabbena hep bana yapınca hoş olmuyor bana göre ziyqaretciden farkınız yok eklemedim o sebeple

ok problem değil.. sadece belirttim ekleyenın ben oldugmu..

anne...sitesinden son sipariş geldi gelmez artık diyodum şaşırdım özge güle güle kulan tüm hediyelerini bende kendime dominos pizza ısmarladım fyonktan beleş sufle ekledim ama değmezmiş 13 lira etmez o pizza neyse yedik bittii :) 30 tl bedava ürüne 13 tl masraf ettim :)

anne... sitesinde yarına kadar kargo bedava nasıl olduğunu bilmek isteyenlere özelden yazabilirim ziyaretçi sayısı üye sayısını geçmişken burada paylaşmak istemedim

Hediye yağmuruna ilginize çok teşekkürler..ücretsiz sempremıx şampuan stok sayımız 1 saatte dolmuştur..ancak gün boyu sempremıx saç dökülmesi ve kepeklenmeye karşı bakım şampuanı 99tl yerine sadece 10tl.
0212 709 11 11 numaralı danısma hattımızdan teslimat bilgilerini ulaştırabilirsiniz.bu gonderıyı paylaşarak tum arkadaslarınızına haberdar edebilirsiniz.teşekkürler..

hepsini fotografladım facemde yayınlıorum

özge bende sayfalarda ekli diye sondan başladım bi heves faceindeymiş
benim ziromani dove da gelicek yarın dağıtımdaymış bugün gelmedi
bu arada isimsiz kargo gelirse yurtiçinden şaşırmayın kızlar.bugün kardeşim adına bi kutu bademli draje geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…