Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kankiler,omo da puanlarınız kaç? benim daha 3400.aramızda çamaşır makinası kazananlar varmı ?

benimki 2660mış.. ama bu çok sacma olmaya basladı. vermesi gereken puanları vermıyo. azalma yok ama artışta yok. diğer bi sacmalık detrjan 5.500 puansa c.makinesi asıl 12.000 ?** deterjan 20tl tutmaz. 1300tllk makınenın nasıl yarı puanında ? onca şirket bedava ürün dagıtıyo. barı puan 2000 falan olsaydıda bıraz ugraşan herkes alabilseydi.

Haftanın Ödüllü Sorusu: Bileşiminde Karotenoitler ve esterleri, fenolik asitler, flavonoitler ve polisakariler bulunan bitkinin adını söyleyen 10 üyemize Doğadan Form Limonlu hediye!

protexte sayfayı görüntüleemedim bitürlü bn yapana kdr bitmiş

milupa nın cevaplarından emin olan var mı

annelütfenle ilgili biri msj atBlr mi lütfen...

Herkese merhabalar! Dün Sephora'ya övgülerini yağdıranlardan çekilişle belirlenen ve Sephora Duş Jeli kazanan 10 şanslı kişinin isimleri: Ayşegül Kocatepe, Bengü Kazancı, Başak Çelik, İrem Erdal, Zeki Yılmaz, Aylin F. Dinç, Binnaz Yağcı Elersu, Riella Ozdanon Varon, Nagihan Çakıroğlu Karaoğlan, Narin Balcı! Tebrikler! Ad-Soyad-Telefon ve Adres bilgilerinizi mesaj yoluyla bizimle paylaşın, duş jelinize en kısa sürede kavuşun! :)

Son düzenleme:
şu forumdaki linkler ziyaretçilere kapansa nasıl olur çoğu forumda olduğu gibi

davetcokelbisemyok sayfamızı begenip, bu mesajı kendi sayfasında paylaşıp, aşağıdaki sorunun cevabını saat 12:00' a kadar davetcokelbisemyok@hotmail.com adresine doğru olarak gönderen 50. kişiye 1 adet ARDELL Fashion Takma Kirpik Başlangıç Seti ve 1 adet MAVALA Mini Color Oje 265 Sweety hediye edeceğiz. Soru: MAVALA' nın çizgili ve çukurlu tırnaklar üzerindeki yüzeysel kusurları doldurarak, çizgili ve çukurlu tırnakların görünümlerini düzgünleştirmek için önerdiği ürünün adı nedir?
Kazanan takipçimizi saat 12:30' da açıklayacağız. Hepinize bol şanslar dileriz

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba yaa ne olur şu annelütfeni anlatsanızda bizlerde faydalansak ne var yani kaç kişi soruyor biride cevap yazmamış.ben davet ettim ama kod gelmedi nasıl geliyor bu kod ayrıca bu gün kargo bedavası yok gibi görünüyor varsa nasıl oluyor hayır sever biri ne olur bi anlatsın şu işi bana

burada verilmiş magginin linki. adres bilgilerini falan istiyor girince. sonra geri sayım başlıyor.

ziyaretçiler arttı. ben üyeyim ama bu topikte pek yazmamıştım. çünkü kampanyaları nereden bulacağımı bilmiyorum. maggiyi görünce hemen yazayım dedim:)

annelütfeni anlatacakmı birisi arkadaşlar.ne var yazacagınız 2 satır ya bu kadarmı yazmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…