Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nASıl geldi ya kim göndermiş kii ayyy keşke gelseeeeeee

nASıl geldi ya kim göndermiş kii ayyy keşke gelseeeeeee

daybuydaydan kargo bedava günü fikirmetre çekiyle kardeşim adına göndermişlerdi ordan kayıdı var yurtiçinde.bugün beni aradılar adresiniz eksik bi kargonuz var dediler dedim beklemiyoz kim gönderiyo dedim yurtiçi kargo dedi.bende yeni uyandım çemkirdim ee anladım ama kim gönderiyo diye
yemeye korktuk başta kapıları falan kitledim

bunu göndermişler müşteri memnuniyeti için

Anne lütfen için şimdi açtım hotmail ama linki yollamıyorlar sizden de deneyen oldumu yeni üyeliğe teklif attınız mı?

arkadaşlar face de biri benieklemiş. kk dan mı emin olamadım eğere kk dan sa lütfen özel mesaj atsın forumdan. faceden değil forumdan mesaj atsın. bugün birini daha ekledim. faceden mesaj atmış kk dan şu rumuzlu üyeyim diye. üyenin profiline baktım mail adresiyle uyuşmuyor. ve yaklaşın 5 aydırda foruma uğramamış....
neyse aşağıda ismini yazdığım kişi kk dan ise lütfen forumdan mesaj atsın
ismi
gözdenur I*****

açık mert korkusuz spor dergisi müzik sayfası kurmuş burdan katılanlara 2 adet fazladan çekiliş hakkı veriyormus duyurulur. makine çok fena kızlar
Duvar Fotoğrafları | Facebook

bu sayfa daha öncede ıphone verıyodu. günlerce duvarımda AMK yazısını paylaştım millet yeter diyodu artık :)) sonra cekiliş günü bi baktımm iphoneler yok. vaadler yokk.. inanmayın bayanlarr.. zaten sayfa amk gazetesıne ait değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…