Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sevgili Biskrem severler, 19-26 Temmuz tarihleri arasında kazanan şanslı Biskrem hayranlarımız telefon ile aranarak güncel adres bilgileri alınacaktır. Hediye gönderimlerimiz ise 30 Temmuz haftası başlayacaktır.

:102::102:biskrem kazanan kızlar .tel.iniz açık olsun,arayacaklarmış

kızlar yardımınıa ıhtıyacım var.annelutfen uye oldum ancak kod gelmedı bır bılgısı olan varmı acaba:18:

arkadaşlar ben bu hazinemi denedim çeki kullandım toplam ücret 0 yazıyor ama hala kredi kartıyla ödeme diyor anlamadım valla yapan varsa özelden yazsın cevap yazana 50 tl hazinem ceki gönderecem

Yazılım hatasından. 0tl provizyondur. ya da 51-52 tl lik alışveriş yapmalısınız

magginin sorusunu çok merak ediyorum..
yer adı mı soracak? yoksa herhangi bir nesne falan mı pek anlayamadım..:44::44:

ilk günlerde kazansak bari, günler ilerledikçe zorlaşıyor çünkü

omo kadinlar kulübü ve kirlenmekguzeldir konuları için yönetici arkadaşlarımız ayrı bir başlık açsalar bence hiç fena olmaz ??

arkadaşlar ben bu hazinemi denedim çeki kullandım toplam ücret 0 yazıyor ama hala kredi kartıyla ödeme diyor anlamadım valla yapan varsa özelden yazsın cevap yazana 50 tl hazinem ceki gönderecem

güzelim ban özel mesaj atıyosun, bende yardımcı olmak isıyorum sana ama msj sayımm 100 degıl gitmıyo..
o çıkan ucret yeri kargo ucretı cnm. kolye 50tl çekte 50tl 0.00 oluyo kolyenın ucreti. ordada yazıyo zaten. ama kargo ucretı 10tl vermen gerekıyo onuda ıster kredı kartındn istersende havaleyle verıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…