Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlarrrr hani intel bi yarisma yapmistiya carkifelek gibi cevirip ttnet muzik paketi sinema bileti fln kazanmistik
bende 1 tane sinema bileti var esimle gitmek istiyorum baska bilet kodu olup kullanmicak olan varmi?
day buyday cekim var karsiliginda

Son düzenleyen: Moderatör:
annelütfenden aynı adrese 2 tane hediye alan arkadaşlar eger hediyeleriniz gelsiyse bana özelden yazarmısınız bana geldi diye lütfen
cok oldum zingo nasıl oluyor özelden bana yazarmısınız arkadaşlar

biri bşkasının adınaydı aynı adresti ama gndermme,şler yazık oldu sürprize ne alaka cnm 2 mail den davet gönderiyoruz aynı binada oturuyoruz belki saçmalık

şaka gibisin cidden ama seninle polemige girmem armut piş agzıma düşçülerle işim yok dünden beri maşallah aktifleştin lafım sana diildi ama ne demişler kişi kendinden bişir işi

kızlar hazinem comdan 50 tl var bende 40 dk süresi var isteyene verebilirm kullanacak varsa kampanyada

kızlar omo nun eğitımıni gectım. 4.asamaydı galiba hatrladığımı yazıyımm..

-lekeyi yerlesmeden ıslak bezle siliyorum (son şık)
-tül progrmı ve deternı kullnıyoum (ilk şık)
-makınemın sıkmasın vs dıkkat edıorum (ilk şık)
-deterjanın kalitesı bozulmasn dye cok almıyorm (ilk şık)
-bebeğime özel deterjan kullanıyorum. (ilk şık)

boyle yaptım dıye hatrlıyorum bi bakın..

arkadaşlar ben bu hazinemi denedim çeki kullandım toplam ücret 0 yazıyor ama hala kredi kartıyla ödeme diyor anlamadım valla yapan varsa özelden yazsın cevap yazana 50 tl hazinem ceki gönderecem

arkadaslar hazinem.om ıçn msj atyosunz ama msj sayım az oldugu ıçın cvp veremıyorum. hazınem.coma uye olun hotmaille 5 ark davet edın. hesap bolumunden puanlarıma grın ve 50tllik çekınızı oluturup alın. en sonda 50tllik kolyeyi sepete atıp olusturdugunuz sfreyle alın. 10tl kargo kalıyor okdr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…