annelütfenden aynı adrese 2 tane hediye alan arkadaşlar eger hediyeleriniz gelsiyse bana özelden yazarmısınız bana geldi diye lütfen
cok oldum zingo nasıl oluyor özelden bana yazarmısınız arkadaşlar
annelütfenden aynı adrese 2 tane hediye alan arkadaşlar eger hediyeleriniz gelsiyse bana özelden yazarmısınız bana geldi diye lütfen
şifre nereye geliyorr
şaka gibisin cidden ama seninle polemige girmem armut piş agzıma düşçülerle işim yok dünden beri maşallah aktifleştinlafın banaysa ben öncedende uyeydım esmersileli dıye uyeliğim vardı ailevı sorunlarımı çok paylastım ve sfremı unuttum gremıyodum tekrar uye oldum. her ınsan buraya uye oldugunda yabancılık çekiyo, veya "cektırıyolar" bilemıyorum. sen nası ınsansan oyle ınsanz bizde. yenıyız diye msj sayımız az dıye dışlamana gerek yok. ayrıca kaldıki kampananın şifresını istemedım.. igilenmem bile.. sadece sordum.. dert ne bılmıyorum.
arkadaşlar ben bu hazinemi denedim çeki kullandım toplam ücret 0 yazıyor ama hala kredi kartıyla ödeme diyor anlamadım valla yapan varsa özelden yazsın cevap yazana 50 tl hazinem ceki gönderecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?