Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebook.com/doctoraviva

En güzel dudak yarışmasına katıl Volumizing Lip Serum'u sen kazan!...
Yarışmaya katılmak için;
1-)Doctor Aviva Facebook sayfamızı beğen.
2-) Facebook duvarımıza resmini yükle.
3-) info@doctoraviva.com adresine iletişim bilgilerini gönder.

Birinci ol,Doctor Aviva Volumizing Lip Serum anında kapına gelsin...

dünyada herşeyin bir eşi vardır. Oyunumuzdaki DeFacto ürünlerine dikkatlice bakın, eş görselleri en hızlı bulmak için yarışın, ödülü kazanma şansını yakalayın! Tıklayın ve hemen başlayın: http://apps.facebook.com/​defactoesinibul/ — YENİ YARIŞMA - Eşini Sen Bul (11 fotoğraf)

bu arada annem adına sek kazanmışım pek katılmıyorum istek gönderen bi arkadsın sayesinde kim olduğunu hatırlayamadım ama tesekkürler

Orkid Platinum’un kokuyu hapseden teknolojisiyle Orkid Platinum Comfort’u deneyip anlatan herkese teşekkür ediyoruz.
İşte Orkid Platinum Comfort uygulamamıza katılarak Sony Cyber Shot Fotoğraf Makinesi kazanan şanslı katılımcılarımız:
Meral Çeşitli
Tülay Öney
Sema Güler
Nuran Ünlü
Songül Şan
Sibel Sönmez
Leyla Gülerç
Özlem Cingöz
Ayşe Aksoy
Yelda Kantoğlu
Kazanan katılımcılarımızla e-posta adresleri ile iletişime geçilecektir. Herkese mutlu günler dileriz…
denedim biliyorum

Dün.Sellini Çanta Hediyeli Yarışmamız Başladı!

Kurallar;

1- akavm.com sayfasını beğenin.
2- Bu haberi "Herkese Açık" olarak paylaşın.
... 3- Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker sitemizde satılmakta olan en beğendiğiniz 3 adet ürünün kodunu bu sayfa üzerinden mesajla bize gönderin.
4- Bu haberin altına "ben de varım" yazmayı unutmayın.

Çekiliş, 27/07/2012 Saat 17:00 'da sona erecektir.

Not: Sadece bu sayfa üzerinden yapılan paylaşımlar geçerlidir. Arkadaşlarınızın gönderileri üzerinden yapılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.

Saygılarımızla,
Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker

Kérastase ile birlikte seyahat çantasını hazırlayan şanslı Kérastase Kadınları’nı süprizler bekliyor! Sayfamızı takip etmeye devam edin…

Duvar Fotoğrafları | Facebook

nefaset oturdo yanıma tabağımda da ezogelin çorbası varmış ekstra 9 çekiliş hakkı kazandım

harıka yha ben yakalayamadım su 9 cekılıs hakkını

[SUP][/SUP] kızlar gunaydın.bu protex deli etti beni 3 gundur 11 i bekliyorum.acıılmyor.4 gece acılıyor o zamanda bıtmıs oluyor.nasıl uygulama bu boyle.

[SUP][/SUP] kızlar gunaydın.bu protex deli etti beni 3 gundur 11 i bekliyorum.acıılmyor.4 gece acılıyor o zamanda bıtmıs oluyor.nasıl uygulama bu boyle.

aynen açılmadı, bütün tarayıcılardan denedim hemde..hemen başla butonu çıktı ama ,tıklanmıyor.. dondu kaldı öylece..

slm arkadaşlar annelütfen de siparişimde hala hazırlanıyor yazıyor.sizce göndereceklermi acaba ama ücretli aldıgım diger siparişimde de hazırlanıyor yazıyo.:18:

AKavm.com - Zaman Tüneli | Facebook
Sellini Çanta Hediyeli Yarışmamız Başladı!

Kurallar;

1- akavm.com sayfasını beğenin.
2- Bu haberi "Herkese Açık" olarak paylaşın.
3- Akll Alveri | anta Modelleri, Earp, Armine Earp, Aker Earp, Armine, Aker sitemizde satılmakta olan en beğendiğiniz 3 adet ürünün kodunu bu sayfa üzerinden mesajla bize gönderin.
4- Bu haberin altına "ben de varım" yazmayı unutmayın.

Çekiliş, 27/07/2012 Saat 17:00 'da sona erecektir.

Not: Sadece bu sayfa üzerinden yapılan paylaşımlar geçerlidir. Arkadaşlarınızın gönderileri üzerinden yapılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.

Eko Halı
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 13" Sonuçlar
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması - 13" adlı yarışmamızın sonuçları açıklanmıştır.
Kazanan kişiler aşağıda belirtilmiştir, kendilerini tebrik ederiz.

1. AYŞE GÜLŞEN ERDOĞ
... 2. HALE ASLANKAYA
3. NURSEL KANMAZ

Kazanan kişiler ile iletişime geçilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir.
Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle...

Doğru cevaplar;
1. El Halısı: Patchwork: Antik Patchwork Yeşil
2. Kilim: Etnik Kilim: 7513 Pembe
3. Makine Halısı: Sedef Patchwork: Patchwork Mor

*Kazanan kişilere e-posta yolu ile ulaşılacaktır.

www.kamelya.com--->Kamelya.com - Salk ve Gzellikte Buluma Noktanz.
Bu Hafta Beğen,Paylaş Kampanyamızda 3 Kişiye Hediye Veriyoruz!

1.Kişiye:Sebamed 28 Faktöriyel Güneş Kremi,
2.Kişiye:Johnsons Baby Bebek Bakım Seti,
3.Kişiye:Chicco Sinek Kovucu.
-----------------------ŞARTLAR​------------------------------​----
*Facebook sayfamızı beğenmek,Paylaşımların herkese açık olması!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…