Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aynı durum bende de oldu cevap bile yazmıyolar. maggide saçmaladı iyice hem yarışmaya katılıyoz hemde kazanamıyoz. büyük firmalarda böyle yapıp sacmalarsa artık küçükler ne yapmazki

Colgate Palmolive düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, trafik sıkışıklığı ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek sorunlarda hiçbir sorumluluk kabul etmez
katılım koşullarında böyle yazıyor :100: ben bugün denedim tekrar katılabildim kazanmış olsaydım tekrar giremezdim sanırım kabul etmeyecekler o yüzden ilgilenmiyorlar ne saçma
maggide bende yokum

bunu dün bende okudum ama en azından bi cvp verseler

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
Çok yakında annelutfende kampanya olacak

kesinlestikten sonra detayları yazacagımm inşAllah

slm kızlar. protexden bende kazandım. maggi unutmuştum. malesef onu kaçırdım.

Ipsos KMG Mega Panel

kızlar böyle birşey buldum. barkod okutarak puan biriktiriliyor. puanlarla da hediye seçebiliyormusuz.ben üye oldum. dün tlf açtılar. sistemin çalışması için eve gelip bilgisayara barkod okuma cihazı takacaklarmış. tırstım katılmaktan vazgeçtim. sizlerde bi inceleyin isterseniz. belki katılmak isteyen olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…