Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

annelütfen'den siparişim geldi, kızıma 250ml cam biberon almıştım. çok teşekkür ediyorum yardımcı olan arkadaşlara kızım süt içmeye başladı bile :)

veette hangı etegi begendysem hep ertesi gün gitti.. artık o etek gıdene kadar hep aynı etege göz koyucam. çıkarsa çıkar :)

Yedigün
Müzisyen Ceza’nın gerçek adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine mail atan 10., 50., 90., 130., 170., 210. ve 250. kişi Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:)

arkadaşlar sütaş bardakları temmuzun 2. haftasından sonra göndermeyecek miydi? ne gelen var ne giden:44:

annelütfen cok süper valla tebrik koyuyrum.hediyem geldi cocuklu akrabalar birer birşeyler gönderdim onlarda gelmiş.ne iyi oldu yaa saolsunlar.herkez sevindi sayelerinde.keşke yine olsu böyle bir kampanya arkadaşlar haberiniz olursa bizlerede haber verirseniz sevinirim

Yedigün
Müzisyen Ceza’nın gerçek adı nedir? Doğru cevabı facebook@yedigun.com.tr adresine mail atan 10., 50., 90., 130., 170., 210. ve 250. kişi Cinemaximum’dan çift kişilik sinema bileti kazanıyor! Kazananlar saat 17.00’da burada! Cevaplarınızı bekliyoruz.:)

CEVP:BİLGİN ÖZÇALKAN

Arzum'un bol ödüllü yarışması "Ramazan Arzum ile Güzel" Facebook'ta! Birbirinden güzel hediyeler için tık tık:
Arzum | Facebook

kızlar knorr un sayfasında sadece günün bilmecesi kısmında değil, ramazan eğlencesi kısmındada yarışma varmış, benim gibi farketmeyenleri uyandıriyim :)

3 kedi 3 fareyı 3 dk ise = 1 kedi 1 fareyı 1dk olmuyomu:S 9 kedi 9farede 9 olmuyomu :S kafam karıştıı

şöyle düşün canım 3 dk 3 kedi 3 fare yakalıyor. o zaman 1 kedi 3 dk 1 fare yakalıyor demek olur. Buna göre kedi fare sayısı aynı kalmak şartı ile 100 kedi 100 farede olsa 3 dk olur. şaşırtmacalı bir soru yapmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…