Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya bn bu knorrun ramazan eğlencesi oyununu anlamadım sanırım her gün bi konu veriyo aşaağıda kelimeler var örnek gössteryor e biz ne yazablriz ne demek istiyo anlayan var mı:44:

nasıl aynı kelimeelr tutablr ilginç :S

Son düzenleme:
hmm evett. benım dedığım gıbi olması için sıraya olması gerekir :)
neysee işime yaramazdı zaten :) sıze bolşans <3

Nurşen D. Baykaya cvp neydi pekiii RAINWALKER
3 dakika önce · Beğen
Özden Akyol Hoyladı &#8206;3 DK
2 dakika önce · Beğen
RAINWALKER DOĞRU CVP : 3
2 dakika önce · Beğen · 1
RAINWALKER KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDER. DOĞRU BİLENLERİ TEBRİK EDERİM.
2 dakika önce · Beğen · 1

sordum cvp verdiler :) tebrikler size :)

bugunkü konu mesela sahurda beslnm. ne olablrki yazılnlar ? kahvaltı çorba cay pid v.. ben çay dedım. benden oncekide cay demşse kazanıyorum. ama bu oyunun güzelliği sınır yok. ıstedgn kadar tahmin edıyosun.. ben tekrar "çay" yazmaya gidiyorum peımden yazın sizde çay diye gacılarr

hemen gelıp çay yazıyorum

“Ramazan Eğlencesi”nden bir kez hediye kazanan kişi diğer günlerde de katılabilir ve hediye kazanabilir.

hergun ypalımmm )

8. “Ramazan Eğlencesi” oyunundan her gün 10 kişi çekiliş ile Knorr ürünlerinden oluşan hediye paketi kazanacaktır. Verilecek Knorr ürünleri aşağıdaki gibidir:
1 adet 4’lü Knorr Tavuk Suyu,
1 adet Knorr Fırında Tavuk Çeşnisi (Mangal Lezzeti)
1 adet Knorr Fırında Rulo Kofte Harcı
1 adet Knorr Fırında Et Çeşnisi (Dömi Glas),
1 adet Knorr Çiğ Köfte Köfte Harcı,
1 adet Knorr Valide Sultan Çorbası,
1 adet Knorr Kazdağı Çorbası

arkadaşlar sütaş bardakları temmuzun 2. haftasından sonra göndermeyecek miydi? ne gelen var ne giden:44:

temmuz ayı sonuna kadar tüm kazananların hediyeleri adresine gönderilecektir diye açıklama yapmışlardı
bende bekliyorum 4 paket pardak

şimdi biskremden aradılar kızlar sizi de ararlar tel yanınınzda olsun 0262li bir numra arıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…