knoru bulamadım ama ben nereye bılmece yazılıor ?
Özür dileyerek konuyu dağıtıyorum fakat hayvanlara yapılan işkencelere karşı bu linkteki imza kampanyasına da katılır mısınız... Ben de dahil her gün kaç sitenin formlarını dolduruyoruz birkaç saniyemizi almıyor lütfen es geçmeyin... Bu arada imzalar tc numarasıyla atıldığı için gerçek bir imza niteliğinde yani öyle laf olsun diye yapılmış bir kampanya değil... Konuyu dağıttım fakat o kadar formun arasında birkaç saniyemizi de buna ayıralım lütfen... Yaşam Hakkına Saygı - 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Deklarasyondur
bunun lınkını verebılırmısınız bulamıyorumda?
Aaaaaa
bu kez yine iki boş sandalyeyi seçtim,benim herifi oturttum...yanındaki boş sandalyeye oturmadı nefaset..
yalnız kaldı herifim..
flörtöz mlörtöz dedim ya,bugün yazdıklarıma alındı zaaar
protexxxx olmuyor olmuyor olmuyor , ühüüüüüüüüü
ArkoMen - Adam Gibi Bakım
‎"Arko Men Duş Jelleri ile İzle Kazan"da son 2 gün! Arko Men duş jeli videosunu dikkatlice izle, soruları doğru yanıtla, Arko Men Duş Jeli Setlerinden birini kazanma şansı yakala! Hemen başlamak için; ArkoMen - Adam Gibi Bakım - İzle Kazan | Facebook
Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Yargıcı baharatlık seti! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook
ben hep 1. seciorum ilkinde kazandım hep yedi ceddime de kazandırdımmmm
ben hep 1. seciorum ilkinde kazandım hep yedi ceddime de kazandırdımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?