Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bn de imza attım teşekkürler paylaştığın için.

knorrda da yokum

bizim mutfak biraz cimri geldi bana arkadaşlar. Çünkü mesela magginin hergün dağıttını bizim mutfak haftada veriyor nerdeyse. Ayrıca knorr'un haftada verdiği ürün sayısını toplarsan yine bizim mutfaktan fazla ediyor.

Aaaaaa
bu kez yine iki boş sandalyeyi seçtim,benim herifi oturttum...yanındaki boş sandalyeye oturmadı nefaset..
yalnız kaldı herifim..
flörtöz mlörtöz dedim ya,bugün yazdıklarıma alındı zaaar

Aaaaaa
bu kez yine iki boş sandalyeyi seçtim,benim herifi oturttum...yanındaki boş sandalyeye oturmadı nefaset..
yalnız kaldı herifim..
flörtöz mlörtöz dedim ya,bugün yazdıklarıma alındı zaaar

ha haaa :) gördünmü bak günahını aldın kadının.. Allah iyiliğini versin çok güldüm gece gece

kızlar facebook hesabım kilitlendi. tlf kayıtlı ama numaram falan çıkmıyo onaylamam için. birsürü resim çıktı hepsini doğru olarak onayladım ama birşey olmadı. sonra kimliğimi gönderdim. off inş. açılır yaa aynı sorunu yaşayanlar nasıl onayladınız hesabınızı?

bebelerden katılamıyordum dün oğlanı anneannesi götürdüde kızımı kucağımda emzirirken ilk kez katıldım kazandım protexi

protexxxx olmuyor olmuyor olmuyor , ühüüüüüüüüü

ArkoMen - Adam Gibi Bakım
‎"Arko Men Duş Jelleri ile İzle Kazan"da son 2 gün! Arko Men duş jeli videosunu dikkatlice izle, soruları doğru yanıtla, Arko Men Duş Jeli Setlerinden birini kazanma şansı yakala! Hemen başlamak için; ArkoMen - Adam Gibi Bakım - İzle Kazan | Facebook

Dettol Türkiye
Dettol Anneler Kulübü'nün bu haftaki ödülü Yargıcı baharatlık seti! Hemen tıkla, kazanma şansını yakala! Dettol Türkiye - Anneler Kulübü | Facebook

ben hep 1. seciorum ilkinde kazandım hep yedi ceddime de kazandırdımmmm

ben hep 1. seciorum ilkinde kazandım hep yedi ceddime de kazandırdımmmm

yarın deniyeyim bakim , birde kampanya arkideşlerim var , diğeride eşim ve bira kaç arkadaşım onlarında kampanya ile ilgisi yok :44::44: bende kk dan biri varsa onu seçiyorum , yok diyor yaaaaaaaa ,:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…