Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

protex i açtım ama , yine olmadı kullanmıcam bundan sonra protexxx

colgate,hacı şakir,ajax,palmoliv bunlar hepsi protex le aynı kişiye ait

bende senin gibi düşünüyodum bakayım dedim kocca colgate firmasıda bunlarınmış
hiç yakışmıyor zaten yiğenim adına yazdım zaten sayfalarına
anam bacım cevapta vermiyor kimseye ne burnu havada firma

kızlar protexten 7 ceddine kazanmıs biri olarak tek dicegim 1numarayı secin ben hep öyle yaptım ilk seferinde kazandım bugunde öyle oldu ama form cıkmadı hata verdi sonra yogunlktan heralde b arkadasta beni dinlşemiş kazanmıs hatta bana özel mes attı teşekkür etti sizde 1 i deneyin

bende 1. yi seçtim ama olmadı malesef.

kuzenim bunların müdürüydü oradan biliyorum personel işlemlerine bile aurı şirket bakıyor. Medya sayfaları firmalarla ilişkili değil. Host lara ya da pazarlama şirketlerine veriyolar. Reklam departmanları felan bile yok. Küçük firmaların hali daha da enteresan :)

2 günden beri 1.yi seçiyorum ama , ıııııııııııı ıııı

7-10 yıl
% 95
Her 100-150 kadına karşı 1 erkekte görülür.
cvplar bunlar. netten araştırdım.

bu nedir yahu , geri döndüm sayfalara baktım , bazen aranızda kodla konuşuyormuş sunuz gibi geliyor

knora ne yazalımm ?

eğlence dışında hiç bir şey gelmedi aklıma , onuda henüz yazmadım ,kanto , dans tamı desek acaba

Merhaba Çarşamba günü! Enerji depolamak için harika bi’ gün değil mi? Haydi, birazdan sürpriz hediyeler kazanmak için hafızalarımızı yoklayacağız. 13:30'da buluşuyoruz, kimler bizimle?

Dove | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…