Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben lası oynuyodum ama aydetmıyodu puanı. sayfa yuklenıyodu donuyoduuu. çözdülermi acaba sorunu

o oynadığın bilgisayarla ilgili sanırım. çünkü ben farklı bilgisayarlardan oynadım aynı gün içinde.
eski laptoptan oynadığımda aynı senin dediğin gibi oyunun bitiminde donup kalıyodu.
ama yeni bilgisayardan oynayınca hiç bir sorun yok.
önce ben de oyundan sanmıştım ama pc'den kaynaklıymış.

biskremden dün aradılar benide şükür
lays fırından kelimeleri yapabilen varmı çok zor ya

"karagöz" yazıcam. isteyen gelsin yazsınn güncellerimm

Ülker Ducros Baharatları ile İftarda Beraberiz yarışmamız başlıyor... Yarışmaya katılmak ve detaylı bilgi almak için tıklayın:

https://apps.facebook.com/iftardaberaberiz/

benıde dun bıskremden aradılar sonunda

avondan kremım hala gelmedı benım
benım gıbı gelmeyen varmı hala ????

ayrıca knordan bende karagoz yazdım
kazaanan arkadsı tbr edıyorum

rexonada puanm 52 ve sırada 107.yim.. yokmu bunun bi püf noktasıı msj atsa bilennn.

rexona demeyin saatlerce işi gücü bıraktım ugrastım ilk 100e bile giremedim banada anlatan olsa arkadaşlar

bi zaman sonra sorular tekrarlıyo hızlı olucaksınız başka bişey bulamadım ben.bu arada dün son 20 saat dendi salı gece 12de sıfırlanıcak diye düşündüm ki yazılanlardan onu çıkardım.en iyilerde 50 deydim dün ama 3. hafta kazananlarda yokum

Dove
yaklaşık bir dakika önce, Publisher ile
İşte başlıyoruz!

Yağlı bir cilde sahip olmak ya da pürüzsüz bir cilt sayesinde ışıltıyla parlamak? Seçim senin!

Dove ailesinin yağlı ciltler için özel olarak geliştirilen Cream Bar’ın adını kimler biliyor? Doğru cevabı biraksanadovebaksin@dove.com.tr adresine gönderen ilk 10 kişi günün şanslı Dove kadını oluyor! Haydi, Dove Seyahat Seti'ne sahip olma şansı seni bekliyor

bnm puan duruyo ama bn bayadr oynamıyodum allah allah:44:

evet, puanları tablodan silmiyorlar zaten. en iyiler tablosunda durur fakat salı günü yeni hafta başladığında o hafta alınan puanlar geçerli oluyor.
yeniden başlamak gerekiyor yani.
ben ilk hafta kazanmıştım, sonra hiç oynamadım ama hâlâ duruyor puanım.

knora karagöz , hacivat yazalım hepimiz

"Gondol Manileri" yarışmamız devam ediyor!
İçinde “Gondol” geçen bir mani yaz, Gondol jürisini etkile, Gondol'dan 12 parça Aroma setinden oluşan bayram sepetini kazanma şansını yakala!

Uygulama linki: Gondol - Gondol Manileri | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…