Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugün Daybuyday.com'da Roxy ürünlerimize 5 kod gizledik. 5 koddan herhangi birini bulup ilk mention yapanları süprizler bekliyor!

evt aynen bnm de öyleydi

üff twitter yrşmalarına snr oluyorm surf buyüzden twitte r hesabı açıcam herhalde

Son düzenleme:
offf katilamadim gondermiyooooo yaaaa
sinir oluyorum twittera

ŞifreBDR050491

umarim burdan biri kazanir

Son düzenleyen: Moderatör:
Maggi'de ne olmuş öyle ya?
yarışma başladı bitti de benim mi haberim yok,
yoksa millet daha yarışma başlamadan çıkacak şeyi tahmin mi etmiş? :/

Maggi Türkiye Yarışmalarımız Ramazan boyunca hergün farklı saatlerde aktif olacaktır. Günün sorusunun saati için sayfamızı takip edebilirsiniz.

yok o yrşma btmiş artk dha dxeğişk yrşmalar ypılckmş

evet, dün yapıldı bi sorun çıkmadı, muhtemelen yine aynı tarz olucak da, onu demiyorum.
şimdi uygulamayı açtım aynen dünkü gibi.
altına baktım millet cevap yazmış ve yazmaya devam ediyor, 30 dakika kadar önce biri güllaç yazmış,
peşinden bir sürü kişi güllaç yazmış.
açtığımda yorumlarda "1 dakika önce" yazıldığını görünce acaba başladı da bitti mi dedim.

aLLAH ALlah bn deflrca grdm ama bnde öyle bşy demedi:44:

knor günün bilmecesi açıldımı ??? temizlik yapıyordum evde de, boşuna beklemiyeyim , burda da okumadım ama

Maggi Türkiye
Maggi ile Ramazan Şenliği eğlenceli bulmacalar ile devam ediyor!!!

Günün sorusu saat 16:00 - 18:00 saatleri arasında aktif olacaktır. Bu saatler arasında sorumuzun doğru cevabını yazıp çekilişimize katılmayı unutmayın!

Tüm takipçilerimize bol şans diliyoruz...
https://apps.facebook.com/maggiramazansenligi/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…