Vision Türkiye'den 155 TL değerinde Vision Millenium Alliance Serisi Restorative night cream (Canlandırıcı Gece Kremi) kazandıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şu rüzgar gülü şeysinden kazandığım domestosu almak için migros a gittim kartın yok olmaz şifre girilmez falan dedi saçaklı kız yapamadı yaa
alamadım 1000 ml domestosu musaçını başını yolucaktımda kocam vardı yanımda aaa benim karı çıldırdı demesin diye şeytmedim
kızlar az önce kargolarım geldi. öğlen de glisslerim geldi. az öncede markafoniden çekle aldığım 2 tl lik temizleme sütüm ve lokman hekimden kazandığım güneş yağı geldi.
Eki Görüntüle 211970
Eki Görüntüle 211979
Kızlar buda avonun hediyesi.
chiccy accessorize hediyemEki Görüntüle 211982
Vision Türkiye'den 155 TL değerinde Vision Millenium Alliance Serisi Restorative night cream (Canlandırıcı Gece Kremi) kazandıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
onları kazananlar var mı merak ediyordum tebriklerr
wwwaaawwwwwwwwwwwww süperrrrrrrr.
güle güle kullan canım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr denileni yap dan aradılar. SONY Digital Media Player MP3 Çalar kazanmışımmmmmmmmmmmmmmmmm
mısır çarşısı lokman hekim den bronzlaştırıcı güneş yağı kazanan varmıydı bizden? kargo ücreti bize aitmiş (5 tl civarı) gönderimler haftaya başlıycakmış :97::97::97::102:
avonlar hangi kargoyla geliyo kızlar yurtiçi mi?
tebrik ederim 410 kişi arasından kazanmışşın çok şanslısın
tebrik ederim canım
güle güle kullan
ben kazandm ve dün geldi kargo ücreti ödemedm bir şişe yağ karışımı
teşekkürler.
bu aralar hakkaten çok şanslıyım. neye katılsam kazanıyorum. oğlum şans getirdi annesine.
darısı sizlerin başına inş.
bana da dün geldi canım. güle güle bronzlaşalım. kapkara olalım. :111::82::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?