Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben 30 mayısta kazandım glissi ama daha ne gelen var ne giden

bende 3 haziranda kazanmıştım gelmedi bugune kadar siteye duvara yazdım defalarca 2 kez mail attım 2 haftaya gelir diye döndüler ertesi gün elimdeydi yani dün geldi bence gelmeyenler bastırsın geliyor şampuan saç kremi çok şirin tarak ve 4 tl indirim kartı ile beraber
bu arada avon kremimde geldi kullandım hemen çok iyi bence

gliss e mail atacağımız adres ney canım bulamıyorum bir türlü

gliss e mail atacağımız adres ney canım bulamıyorum bir türlü

şekercim GLİSS TÜRKİYE sayfası varya orda sol tarafta bulunan
Duvar
Bilgiler
Fotoğraflar
Tartışmalar
Gliss Ürünlerim
Yeni Gliss'lerim
Gliss Desteğim
Gliss Medya Sayfa Kuralları

bölümünden GLİSS DESTEĞİMİ seç yaz
ben 2 gün üst üste yazdım duvardada paylaştım anca döndüler

teşekkür ederim tatlım yolladım glisse

Son düzenleme:
deniztemiz bir dernek tatlım.. içerisinde çocuklar için hazırlanmış bir bilgi yarışması vardı onu çözmüştüm bende

neden burda paylaşmadın madem paylaşmadın kazandığını neden paylaşıyorsun
bizde katılsak kötü mü olur du

yanlış düşünüyorsun arkadaşım
ben ne seni dene başkasını incitmek için yazmadım kırdıysam özür dilerim ama paylaşmadığını düşünüyorum

arkadaşlar yörükoğlunun sayfasını açabiliyor musunuz face de
dünden beri kayboldu sayfa açılmıyor

yanlış düşünüyorsun arkadaşım
ben ne seni dene başkasını incitmek için yazmadım kırdıysam özür dilerim ama paylaşmadığını düşünüyorum

Bugüne kadar bildiğim katıldığım yada katılmadığım tüm çekiliş promosyon vs hepsini buraya yazdım.. Ki deniz temizide yazdığımı hatırlıyorum..Yazmadıysam bile (ki bu ancak unuttuğum durumlarda geçerli olur) bu tarzda yaklaşımınız gerçekten üzücü..Çünkü hepimizi burda paylaşımlarda bulunuyoruz.. Aramızdaki ufak sorunu çözdüğümüzü umud ederek bu konunun uzamamasını rica ediyorum arkadaşım

Kızlar Vision Türkiye de beğenmeli yarışma var

147 TL değerinde Vision Millenium Jel..Çekiliş saat 22.00 de

ACER ICONIA TAB W500'ü nasıl kullanmak istersin; klavyeli mi klavyesiz mi? Bugün saat 17.00'da soracağımız soruya doğru cevap vererek ICONIA TAB W500 kazanabilir ve onu nasıl kullanacağına deneyerek karar verebilirsin!http://on.fb.me/AceraDokun

B
irde kızlar Alamarka nın f.book taki sayfasından 25 tl lik çek kazanma şansınız var.. ilk oalrak sayfada günün 1. ürününü açıklıyorlar..İkinci ürün yazısı altına alamarkada online satışta olan kombine edebilceğiniz bir ürünün linkini yazıyorsunuz..Yazdığınız ürün onların seçtiği ürünse 25 tl lik çek kazanıyorsunuz..

Son düzenleme:
kizlar benim isyerinde internet kisitli, facebook a da guvenli moddan, https ile girebiliyorum. Bu mod ise hic bir uygulamayi acmiyor. Bu nedenle yarismalara katilamiyorum :84::84:
Benim durumumda olup buna bir cozum bulan varmi. Ben de kazanmak istiyorum. Puskevit bile gazanamadim yani dahaa :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…