Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ben bu fikri mühime üye olucam fakat benden tc nosu isteniliyo bende vermeye korkuyorum üye olan varmı nasıl güvenilir bir kurummu rica etsem vakit ayırıp cevap vere bilirmisiniz

Doğru senin neden bir püskevitin olmuyor ki deme arkadaşım
cnm faceden hesap -hesap ayarları-ayarlardan hesap güvenliğini aç orda en başta güvenli gezinme kutucuğundaki işareti kaldır....inşallah yardımcı olabilmişimdir..

ayy tesekkur ederim ama internet kisitli ya, https yi kaldirinca bu sefer hic facebook a girmiyo. Neyse caresi yok sanirim, ilgilendigin icin tesekkurler. Kazanamicam biseyy

kızlar ben bu fikri mühime üye olucam fakat benden tc nosu isteniliyo bende vermeye korkuyorum üye olan varmı nasıl güvenilir bir kurummu rica etsem vakit ayırıp cevap vere bilirmisiniz

ben dün üye oldum ama tc istemedi canımm
allah allah ben mi yanlış bişi yaptım gözümdenmi kaçtı anlamadımm
ama üyeliğim onaylandııı

ben dün üye oldum ama tc istemedi canımm
allah allah ben mi yanlış bişi yaptım gözümdenmi kaçtı anlamadımm
ama üyeliğim onaylandııı

cnm bende üye oldum bendende istemedi fakat gönderimlerde tc nosuna baklınıcak deniliyordu ama istenmedi bende anlamadım bende yeni üye oldum bakalım :97:

cnm bende üye oldum bendende istemedi fakat gönderimlerde tc nosuna baklınıcak deniliyordu ama istenmedi bende anlamadım bende yeni üye oldum bakalım :97:
ztn bakalım bize mail atcaklarmı
o zmn düşünürüz
hayırlı olsun üyeliğin cnm
mrb bu fıkrımuhıme nereden uye oluyorsunz acaba

fikrimühim yaz google a ordan üyelik bilgilerini yazıyosun
mail atıyolar aktive oluyosun
bende bu kadar biliyorum cnm

bahar evimde kampanyası acılmıyanlar,bilgileri tıklayın sonra uygulamaya katıl diyin ozaman acılıyor..gerçi ben gıcığım onlara 4 faceden denedim domestosla cifin arasında kalıyo adil bi yarışma degil diye msj attım,begenmektende vazgeçtim...benim gibi insanı kaybettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…