Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çok çabuk doluyor canım hemen kapanıyor maalesef arkadaşlar 7 sülalesi adına doldurdukları için açtığımızda stoklar bitmiş oluyor

kızlar daybuydaydda çanta cüzdanlar 19.90 iki al bi öde kampanyası var.
birde montlar tek fiyat 39.90
2 gözlük markasında biri tek fiyat 19.90 biri 29.90
bi saat markası tek fiyat 39.90
bilginiz olsun

hanimlar hani oyun fln oynayarak cekilis hakki elde edebilecegimiz yarismalaroyunlar varmi?hani mentos fln gibi
yoksa cekilisle sansa bisey kazanicam yok bol bol oynayim bare en azindan sansim olur

kızlar knor ramazan eğlencesine bugün HEDİYE yazalım. diş kirasını sormuşlar osmanlıda hediyeleşmek demekmiş. ben hediye yazdım. lütfen siz de öyle yazın

ya şaka gibi ama ben omo da daha 1.eğitimi geçemedim anlamadım ki , hem artık puan toplıyacak makalede kalmadı , bari deterjan alsa idim diye düşünüyorum , hani hazır çekilişle değilken
linnkini atarmısınn?

kızlar knor ramazan eğlencesine bugün HEDİYE yazalım. diş kirasını sormuşlar osmanlıda hediyeleşmek demekmiş. ben hediye yazdım. lütfen siz de öyle yazın

ok bende hediye yazıyorummm

kızlar genelde ürünler paylaşılıyo ama bilginiz olsun dün araştırdım grupanya gibi sitelerde iftar için yemek rezervasyonları var yarı fiyata.sappihre de falanda iftar için kampanya var bilginiz olsun

Karavanımız bugün Caddebostan- Bostancı arası Sahil yolunda seni bekliyor,
parolayı söyle çorbaları kap! knor parola su kızlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…